Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gta V online PS 4


Zdeny

Recommended Posts

Čaute lidi 

Mám takový dotaz určitě se to tu už řešilo ale jsem tu relativně nové respektive sem moc nechodím takže se tu vůbec neorientuji ale mám problém s gta V online. S kámošem jsme si koupily gta V s tím že Budem hrát spolu v jedny mapě (buď s ostatními hráči a nebo bez) a Budem dělat p*covinky. Ale nemůžu se s ním spojit. Oba jsme začali online hrát od nuly a když si ho v nastavení najdu a tak tam je ze se nejde s ním spojit. (nevím jestli to správně napíšu ale je u něj "DISABLED" A  i přes to že dám křížek mi to napíše. :aLeRG Joining another player's sessions is disabled until both you and this player have completed the GTA Online Tutorial and have a valid online character.(aLeRG Spojení relácí jiného hráče je zakázáno, dokud vy a tento hráč nedokončíte online výukový program GTA a budete mít platný online charakter.) může mi někdo pomoct a poradit jak tento oříšek rozlousknou co děláme nebo máme spatne.? Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je právě ono že v tom online mi nikde nic se neukáže abych splnil misi v rámci tutoriálu. Třebas nějaký písmenko jako v ofline.... To je právě ono to je to co nechápu nevím kde mám ten tutoriál najít co plnit abych ten tutorial udělal. Nechápu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud si dobře vzpomínám... po setkání s Lamarem je závod, kterej musíš absolvovat, po závodu si musíš zajít koupit nějaký oblečení a pak si vybrat auto. Tím by měl tutoriál končit. Všechno by Ti ty postavy měli říct. Ale je to už dlouho, co jsem to hrál, tak si nepamatuju kam přesně máš jít. Zkus se mrknout na YT na nějaký video.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem zkusil experiment a to že jsem si vytvořil novou postavu a začal hrát online od začátku a ejhle začal tutoriál udělal jsem misi závod pak zabit nějakýho chlapa pak prevleknout a pak myslím že vykradl ten obchod. A už víc mi nic neukázalo nevíte jestli je to je vše ten tutoriál nikde se mi neukázalo že tutoriál complet nebo tak něco. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • SAIXX locked this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu