Martox Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Čau Furt mě Win 7 otravuje že mám nelegální kopii (což je pravda :D :) ) , Někde sem četl že se musejí vypnou aktualizace ale já nevím ani kde .. Poraďte prosím .. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Kup si originální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 To si mi fakt pomohl .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 jo pomohl, nebo si stáhni aktivátor ty trubko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Martox, hlave ze mas v avataru Linuxe... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Dark_user: To je snad jedno ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Dark_user: To je snad jedno ne :D 1) stahni si aktivator - 7 loader 2) Dej si jineho avatara, delasí Linuxakum ostudu :P D_u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Nemůžete mi někdo poslat Win 7 activator KTEREÝ BY ŠEL ? už sem na tom strávil minimálně den a nemůžu najít buďto to píše chybu nebo neudělá nic..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Martox, proste nejnovejsi 7 loader... Internet je ho plnej. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 tak jsem si stáhl z youtuka stáhl byl u toho i tutoriál remoweWAT 2.2.5 a už mě to neotravuje .. Kde se dá zjistit jestli jestli už je to aktivovaný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 START OVLADACI PANELY SYSTEM a tam dole uvidis jestli je produkt licencovan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Je vidět že jsi opravdu hodně zkušenej co se týče PC, ulehči si práci a hoď si tam radši Win 95 nebo ještě líp ho a vypni a vůbec nezapínej. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 hmm .. ha ha ha .. fakt trapný .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 START OVLADACI PANELY SYSTEM a tam dole uvidis jestli je produkt licencovan to vim, ale když tam nic neni (končí to prac.skupinou...) prostě to zmizelo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 tak to ještě neni ověřený ............. tak nic .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 nektery aktivatory delaj, ze tohle odstrani, nebo aktivator muze byt "zrusen" nekterou aktualizaci. Po restartu by si mel videt co a jak, jestli zmizela hlaska, tak to nech byt, ale vypni si aktualizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 hmm .. ha ha ha .. fakt trapný .... Mno abys neřek... máš PM. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 a nemůže to bejt windama že to nejde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 nektery aktivatory delaj, ze tohle odstrani, nebo aktivator muze byt "zrusen" nekterou aktualizaci. Po restartu by si mel videt co a jak, jestli zmizela hlaska, tak to nech byt, ale vypni si aktualizace. Odstranilo mi to protože protože mi to nic nepíše že mám nelegální kopii ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 pokud nejsi lama tak reinstaluj Windows a az to bude instalovat aktualizace tak dej volitelné a odškrtni si aktualizaci KB971033 a dej uz nikdy nezobrazovat a mas po starostech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 a pak mi pudou normálně aktualizace ? A to budu muset znova stahovat win7 nebo se to dá udělat i jinak ? A můžu při tý instalaci dát "uprage" ? A to mám dát při tý instalaci že mám zaškrtnout volitelné ?? Sry za to otravování :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 no jestli muzes dat Upgrade to nevim já dám vždycky Custom a pokud je treba tak zformátuju Disk...pokud ne tak ho zachovám...no a po nainstalování až budeš zaškrtávat v windows updateru aktualizace tak tuhle vyškrtni...ostatní aktualzace by ti měli jít normálně... jinak ano musis znova stahovat windows nebo pokud ho mas na DVD tak ho znovu nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Ok...Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Přeinstalovaný win 7 už mám asi od 1.1.2011 a ještě mě to nenabídlo další aktualizace (jenom tu první jak sem odškrtává ta aktualizace KB971033, tu sem odškrtnul a dal nikdy nezobrazovat jak si mi psal) a až to teď mi to nenabídlo další aktualizace :( ... Je to normální ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Prosím ... Jinak je v systému napasný že windows je aktivován ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.