Anonymous_ Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Jakmile ti to jednou zacne psat, ze jsou warezle, tak je to jako bomba. Tzn. zlegalizovat se uz nedaji a musis je reinstalovat a rovnou tam hodit loader... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Je vidět že jsi opravdu hodně zkušenej co se týče PC, ulehči si práci a hoď si tam radši Win 95 nebo ještě líp ho a vypni a vůbec nezapínej. :lol: je videt, ze jsi poradnej ko... prestan psat takovy kraviny a ulehci nas svych blbych kecu me to dela taky ale nijak to moc neresim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Když si neumíš aktivovat Win a je ti to u prdele tak pořádnej KOKOT jsi TY... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 ja snad rekl, ze si je neumim aktivovat? protoze nechci prijit o data atd.. tak jsem kokot? :) nevim kolik ti je, ale mysleni mas na 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Hmmm, aktivací příjdeš o data... ty říkej mě, že je mi 9, ale na druhou stranu bysme v tom případě mohli bejt dvojčata. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 aktivaci samozdrejme ne ale protoze jsem si je nezlegalizoval pred tim nez na "me prisli" tak bych to musel reinstnout, chapes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Jakmile ti to jednou zacne psat, ze jsou warezle, tak je to jako bomba. Tzn. zlegalizovat se uz nedaji a musis je reinstalovat a rovnou tam hodit loader... aha díky ... tak si koupim asi orig... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 mňe robí to isté furt po reinštalacii by vpiše, že mam nelegalny aj ked dam loader alebo také dačo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.