Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Pár slotů jsem už koupil v tom zkušenost mám :) , ale nevím přesně jak funguje prodání secundárního účtu. Ten komu prodám sek. účet má k dispozice účet jen na hraní a nemá administrátorské oprávnění cokoliv na tom mém účtu změnit (hesla, platba na storu apod.) jen si to chci ujasnit, ale je to snad logický, když se jedná o sek. účet.

Rád bych koupil sniper elite a Transformers našel by se někdo? Případně můžu hry koupit na účet, kde je Fifa 14 a Infamous. Dík za radu a nabídky.

Odesláno
Dostanes ucet muzes menit heslo atp. (samozrejme pokud se nedomluvite jinak) ale nemuzes hrat tu hru z jinyho uctu nez ktery si koupis. Takze vlastne prijdes o trofeje

Ten co ode mně dostane/koupí sek. účet může mě jako majiteli primárního účtu změnit heslo a libovolně primární účet měnit?

Odesláno (upraveno)

Jj vím a četl jsem, ale raději se zeptám ještě jednou svými slovy.

Mám USA účet, který je primární, ale všechny hry i z USA ú. hraju na jiném cz účtě na stejné / jedné konzoly. To na to taky nebude míst vliv, že jo? Majitel primárního účtu může, kdykoliv změnit heslo apod v tom případě ten co má sek. účet má smůlu a už si nezahraje?

Upraveno uživatelem Tulen.mirek
Odesláno (upraveno)

ano a on kdyz zmeni heslo tak ty furt muzes hrat

do 10 dnu bych mel dostat ten kupon na PSN v hodnote 1000kč sel by teda semnou nekdo do toho Sniper elite / UFC / WatchDogs ? Zaplatim tech 1000kč zbytek platíte vy. Ja si nechavam primarni ucet.

Ostatni hry uz mam soory

Upraveno uživatelem Panther

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu