mamba Odesláno Prosinec 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2018 Neví někdo jak nastavit ovladač xboxu aby dokázal zapnout konzoli dekuji za případnou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Prosinec 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2018 Doporučuji uvést nastavení xboxu do továrního nastavení. Tuším, že hledání na googlu i v nastavení bylo neúspěšné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 5, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Jak už jsem psal v jiném tvém tématu, v Nastavení to určitě je, jsou tam volby zapnout ovladačem, tlačítkem na konzoli a nebo obojí. Základ je mít spárovaný ovladač s konzolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mamba Odesláno Prosinec 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 V nastavení možná je ale nikdo neví kde sparovaný je akorát nedokáže zapnout konzoli A při vypnutí je volba vypnout ovladač nebo konzoli tak ovladač vypínám vytáhnutím baterky. jinak tovární nastavení nic neřeší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 5, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Je to tam na 100% nedávno jsem na to narazil v Nastavení, když jsem koukal co je nového po aktualizaci. Kde to je si již nepamatuji, jsem do večera v práci, zkusím to najít večer jak přijdu domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skresa Odesláno Prosinec 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Ahoj, minulý týden jsem měnil Sko za Xko a po zapojení se mi stalo, že mi ovladač konzoli sice vypnul, ale nezapnul (zůstal stále zapnutý ikdyž konzole byla off). Něco takového ti to nedělá? Vyřešilo to opakování spárování konzole a ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 5, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Před hodinou, mamba napsal: V nastavení možná je ale nikdo neví kde sparovaný je akorát nedokáže zapnout konzoli A při vypnutí je volba vypnout ovladač nebo konzoli tak ovladač vypínám vytáhnutím baterky. jinak tovární nastavení nic neřeší . Ty když dáš volbu Vypnout konzoli, tak se ti Xbox vypne a ovladač ne? Já když to udělám, tak mi chvíli bliká konzole i ovladač a vše se vypne. Vypnout konzoli znamená že vypnes Xbox i ovladač, prostě vše a Vypnout ovladač jen vypne ovladač, to používám když stahuju hry tak ať mi zbytečně nesvítí ovladač. Myslím že ti konzole nejde zapnout tím ovladačem, protože z něj vytahujes baterky, tudíž si myslím že se ti odhlásí od konzole a musíš ho opět spárovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skresa Odesláno Prosinec 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 před 8 minutami, basildon napsal: Já už to vyřešil tím, že jsem to prostě znovu poparoval. Každopádně bych to vyzkoušel i v tomhle případě, protože zapnutí ovladačem jsem u všech konzoli měl nastavenou již z továrního nastavení . Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mamba Odesláno Prosinec 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Parkovat konzoli a ovladač jsem zkoušela nekolikrat současné v různém pořadí konzole -ovladač nebo naopak bez výsledku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 5, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Právě proto se divím, že nejde zapnout ovladačem, pokud to nekdo nevypnul v Nastavení. Jak vypinas Xbox? Napiš postup Myslím že chyba je v tom že vytahujes baterky z ovladače a ten není spárovaný s Xboxem, tudíž neví co má zapnout a Xbox prostě nezapnes. Takto lze jen správně spárovat ovladač s Xboxem https://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/accessories/connect-a-wireless-controller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skresa Odesláno Prosinec 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Parkovat konzoli a ovladač jsem zkoušela nekolikrat současné v různém pořadí konzole -ovladač nebo naopak bez výsledku Zkus ještě settings > all settings > kinect and devices > devices and accessories > vybrat ovladač a mělo by tam být nějaké assign to someone (tvůj účet). Případně by tam měla být možnost restore to default, nebo případně zkontrolovat aktualizace. Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mamba Odesláno Prosinec 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Xbox vypnu ovladačem ovladač ale zůstane zapnutý tak jsem až teď začala ještě vytahovat baterku a vrátím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skresa Odesláno Prosinec 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 (upraveno) před 6 minutami, mamba napsal: Mě pomohlo to přiřazení k účtu, viz. Příspěvek víš Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Upraveno Prosinec 5, 2018 uživatelem basildon Necituj předchozí příspěvek! Dodržuj prosím pravidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 5, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Jsem si na 99% jistý, že je to tím, že vytahujes baterky z ovladače a ten se tudíž odparuje od Xboxu a je nutné jej opět spárovat. Nevytahuj baterky a bude vše ok. Spáruj správně ovladač s Xboxem a bude vše v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mamba Odesláno Prosinec 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Dělalo to aj predtim baterky jsem nevytahovala ale štvalo m že je ovladač pořad zapnutý Ikdyz je Xbox vypnutý Už asi řešit nebudu prostě návrat k časum playstation 1 a budu chodit za TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 5, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Buď je špatný ovladač, zkus si půjčit od někoho jiný a nebo děláš neco špatně. Vypínas Xbox ovladačem a ovladač stále svítí a Xbox ne? Vypínas ho přes Menu nebo podržením? Zkus ho prostě opět spárovat s Xboxem pidle návodu co jsem psal výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mamba Odesláno Prosinec 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Podržením a zobrazí se volba vypnutí. Konzole nebo ovladač nikdy nevypnu ovladač aj Xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 5, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Divné, ale zkus nejdříve opět sparovat ovladač https://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/accessories/connect-a-wireless-controller Potom zkus aktualizovat ovladač přes Nastavení - Kinect atd - vyber ovladac a mělo by se ti zobrazit zda je aktuální, jestli ne, aktualizuj. Ještě tam můžeš přiřadit ovladač k účtu, takže se nemusíš po zapnutí přihlašovat. Pokud to nepomůže, zkus ještě si půjčit od někoho druhý ovladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skresa Odesláno Prosinec 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Podržením a zobrazí se volba vypnutí. Konzole nebo ovladač nikdy nevypnu ovladač aj Xbox Fakt zkus postup co jsem psal.. Mě pomohl.. Dělalo to i známému.. Nevím jestli to dělají nějaké určité kusy nebo sw chyba. Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mamba Odesláno Prosinec 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Sice už jsem zkoušela 50 ... v různém pořadí současně zkoušela jsem podle návodu a nic Asi neřešte . No budu Xbox zapínat Ručněa vypínání si nastavím vypnutí po hodině nečinnosti ovladač vypnu na ovladači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 5, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Takže ještě jednou, opětovně sparovat s Xboxem, podivat se zda je aktuální verze softu pro ovladač a neni potřeba jej aktualizovat (Settings - Device accessories), poté dej restart konzole pres menu Nastaveni, až konzole opět najede, přiřaď ovladač k účtu (nebudeš se muset přihlašovat když zapneš konzoli timto ovladačem), dej třeba opět restart konzole. Jak najede mela bys být automaticky přihlášena. Zkus vypnout Xbox zmáčknutím tlačítka na ovladači a vyber Vypnout konzoli. Konzole bude chvíli blikat i ovladač a pak se vše vypne (asi 10-15 sekund), aspoň u mně to tak dělá. Nevytahuj baterky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mamba Odesláno Prosinec 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Díky tak už funguje tovární nastavení nepomohlo .stačil Restart konzole vždy jsem ji vypinala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 5, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Takže teď když dat Vypnout tak se ti vypne jak Xbox tak i ovladač? To jsem rád že jsme to nakonec vyřešili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mamba Odesláno Prosinec 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2018 Ano již to šlape jak má jak vypnutí tak zapnutí stačil k správné synchronizaci restart konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mamba
Neví někdo jak nastavit ovladač xboxu aby dokázal zapnout konzoli
dekuji za případnou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.