Jump to content
  • 0

Jak nastavit Xbox ovladač aby dokázal zapnout konzoli

Question

23 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators
Posted
Před hodinou, mamba napsal:

V nastavení možná je ale nikdo neví kde sparovaný je akorát nedokáže  zapnout konzoli 

A při vypnutí je volba vypnout ovladač nebo konzoli  tak ovladač vypínám vytáhnutím baterky.

jinak tovární nastavení nic neřeší .

Ty když dáš volbu Vypnout konzoli, tak se ti Xbox vypne a ovladač ne?

Já když to udělám, tak mi chvíli bliká konzole i ovladač a vše se vypne.

Vypnout konzoli znamená že vypnes Xbox i ovladač, prostě vše a Vypnout ovladač jen vypne ovladač, to používám když stahuju hry tak ať mi zbytečně nesvítí ovladač.

Myslím že ti konzole nejde zapnout tím ovladačem, protože z něj vytahujes baterky, tudíž si myslím že se ti odhlásí od konzole a musíš ho opět spárovat.

• 0
  • Junior Moderators
Posted

Právě proto se divím, že nejde zapnout ovladačem, pokud to nekdo nevypnul v Nastavení.

Jak vypinas Xbox?

Napiš postup

Myslím že chyba je v tom že vytahujes baterky z ovladače a ten není spárovaný s Xboxem, tudíž neví co má zapnout a Xbox prostě nezapnes.

Takto lze jen správně spárovat ovladač s Xboxem https://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/accessories/connect-a-wireless-controller

• 0
Posted
Parkovat konzoli  a ovladač jsem zkoušela  nekolikrat současné v různém  pořadí konzole -ovladač  nebo naopak bez výsledku 
Zkus ještě settings > all settings > kinect and devices > devices and accessories > vybrat ovladač a mělo by tam být nějaké assign to someone (tvůj účet). Případně by tam měla být možnost restore to default, nebo případně zkontrolovat aktualizace.

Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk

• 0
  • Junior Moderators
Posted

Divné, ale zkus nejdříve opět sparovat ovladač https://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/accessories/connect-a-wireless-controller

Potom zkus aktualizovat ovladač přes Nastavení - Kinect atd - vyber ovladac a mělo by se ti zobrazit zda je aktuální, jestli ne, aktualizuj.

Ještě tam můžeš přiřadit ovladač k účtu, takže se nemusíš po zapnutí přihlašovat. 

Pokud to nepomůže, zkus ještě si půjčit od někoho druhý ovladač.

• 0
  • Junior Moderators
Posted

Takže ještě jednou, opětovně sparovat s Xboxem, podivat se zda je aktuální verze softu pro ovladač a neni potřeba jej aktualizovat (Settings - Device accessories), poté dej restart konzole pres menu Nastaveni, až konzole opět najede, přiřaď ovladač k účtu (nebudeš se muset přihlašovat když zapneš konzoli timto ovladačem), dej třeba opět restart konzole.

Jak najede mela bys být automaticky přihlášena.

Zkus vypnout Xbox zmáčknutím tlačítka na ovladači a vyber Vypnout konzoli.

Konzole bude chvíli blikat i ovladač a pak se vše vypne (asi 10-15 sekund), aspoň u mně to tak dělá.

Nevytahuj baterky!