Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2018 Zdravim. Sehnal jsem si psv slim s ofiko fw 3.61 a chtel bych na ni udelat hack, ale kdyz jsem to tady tak nejak projel zjistil jsem, ze je vse hlavne pro fw 3.65-3.68 a nic jsem se tu nedocetl prave o 3.61. Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 11, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2018 Zdravím, na 3.61 hack není, updatuj na FW 3.65 podle návodu a potom nainstaluj h-encore (a volitelně - byť silně doporučuji - permanentní patch). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2018 (upraveno) Dekuji za odpoved. Upraveno Prosinec 11, 2018 uživatelem spenat Necituj poslední příspěvek, viz pravidla fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 14, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2018 Nedokazal by mi nekdo pomoci? Zkousel jsem update na 3.65 viz https://vita.hacks.guide/updating-to-3.65 od spenat, ale bohuzel vzdy skoncim na tom, ze mi napise ps vita hlasku ze "An error has occurred (NW-9735-4) PS vita slim pch2016 FW ofiko 3.61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 14, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2018 Vyzkoušej následující IP adresu jako Primary DNS: 212.47.229.76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 14, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2018 (upraveno) Tu uz jsem take zkousel to mi zase napise tohle. Upraveno Prosinec 14, 2018 uživatelem spenat Druhé varování: Necituj poslední příspěvek, viz pravidla fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 14, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2018 V tom případě budeš muset provést update manuálně, třeba podle tohoto videa: P. S. Necituj příspěvky nad tebou, je to proti pravidlům fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 14, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2018 Ok, sorry s tou citaci. Na to uz jsem take koukal, bohuzel QCMA download nefuguje pro mac, ktery mam. Zkusim az sezenu pc s windows :D. Kazdopadne diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 14, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2018 Na webu QCMA mají nefunkční odkaz, je potřeba ho trochu upravit: https://github.com/codestation/qcma/releases/download/v0.4.1/Qcma_0.4.1-1.dmg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.