axetom1987 Odesláno Prosinec 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2018 Ahoj, kámoš chce můj xbox. Já ho neměl přes rok zapnutý, ležel ve skříni. Bohužel kinect k němu nikdy nebyl přpojený a teď nejde spustit a neustále chce update. Zkoušel sem udělat FAT32 flash, nazvat to všema možnostma - $$ystemUpdate, $SystemUpdate, $$ystemupdate $Systemupdate a nic, stále nic, Strčím flash disk, a box rovnou naběhne, na update se nezeptá. Jen pak zařve, že kinect ned update. Poradíte mi co s tím provést? Jde mi jen o update a pak ji prodat i s kinectem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 15, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2018 https://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-17489-programem-j-runner/ Update pro Kinect musí být stejná verze jako máš v Xboxu Takže jestli máš verzi treba DB 17149 musíš stáhnout verzi 17149 pro kinect ne nižší ani vyšší. Vše se zde už 100x řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.