Grymaz Odesláno Prosinec 22, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2018 Zdravim, nevite nekdo, k cemu presne je tento kabel a hlavne, jak se popr.zapojuje? Dekuji Citovat
0 doomista Odesláno Prosinec 22, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2018 No vypadá to na klasické USB-C, ten se dá použít k přenosu dat/nabíjení. Zapojuje se do patřičně tvarovaných děr, nezáleží na orientaci, je to oboustranný. Citovat
0 Grymaz Odesláno Prosinec 23, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2018 Pry to udajne ma byt na to, aby se nemusela konzole davat do docku pri hrani na TV, ale naprosto nechapu jak by to melo fungovat Citovat
0 doomista Odesláno Prosinec 23, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2018 Má ta krabička i jiný porty? Pokud ne, tak je možný, že to umí streamovat obraz do TV, ale to bude chtít specifickou TV, která tu technologii bude podporovat. Citovat
0 Grymaz Odesláno Prosinec 23, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2018 Ta krabicka ma jen jeden port, ten co je na foto. A jak se to popr.zapojuje? Kam presne zapojim ten kabel co vede z krabicky a co zapojim do krabicky? Omlouvam se za amaterske otazky, ale switch teprve zitra mladej dostane, takze ho budu mit poprve v ruce. Citovat
0 doomista Odesláno Prosinec 29, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2018 Omlouvám se, že jsem od neděle nereagoval. Když to takhle podáte, tak jsem taky zmatený. Pro krabičku, co nahradí dock bych očekával jeden USB-C výstup a minimálně 1x HDMI vstup a 1x USB-C vstup. Případně pokud ta krabička umí obraz streamovat, tak by pak stačilo do usb vstupu zapojit nabíječku switche a usb výstup zapojit do samotného switche. Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 29, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2018 neni to spis neco, co strcis do docku a pak ten usb-c do switche? Citovat
0 doomista Odesláno Prosinec 29, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2018 To by taky mohlo být, ale kapku mi uniká, v čem by to bylo lepší, než rovnou dát do docku switch samotný. Citovat
Otázka
Grymaz
Zdravim, nevite nekdo, k cemu presne je tento kabel a hlavne, jak se popr.zapojuje? Dekuji
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.