Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Freestyle 3 video DVD hra na HDD


nucky

Recommended Posts

Nedari sa mi nahrat hry, ktore su napalene na CD a su v nich adresare Audio_TS, Video_TS a SystemUpdate. RGH mam Freestyle 3. Ked vlozim CD do mechaniky, dam extrahovat DVD, zadam cestu ale skopiruje mi to male mnozstvo suborov 7-12, ak dam spustit hru cez default.xex tak mi vyhodi obrazovku Freestyle 3 a hodi ma naspat do menu. Ked to takto spravim s original CD, tak mi ju nahra bez problemov. Co robim zle? 

Dakujem za odpoved. Nevedel som to na fore najst ale asi preto, ze neviem k tomu spravne klucove slova.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě , ta mechanika to přece nepřečte, flash s rgh nijak nesouvisí, zkus třeba spustit nějakou vypálenou hru co má ap25 ochranu, Ac brotherhood, fable 3 , nfs hot pursuit, tak zjistíš jestli a jakou vůbec verzi flashe máš, pokud to tyhle hry nepřečte a ostatní jo, tak máš nějaký starší typ flashe mechaniky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak problem bude asi v tom. Musim najst nejake ine hry, lebo tieto nemam.

Ja som si myslel, ze ked je hra nahrana ako video DVD (Video-Audio_TS), tak ze to treba prejst cez nejaky program aby to fungovalo. A neviem tu DVD mechaniku obijst tak, ze toto dvd nahram na usb kluc a potom ho skopirujem na disk do Xboxu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne , můžeš to udělat jednoduše, ty vypálené hry co ti nejdou tak si z nich v počítači můžeš vytvořit ISO přes imgburn třeba 2.6.0, dáš vytvořit iso z dvd a a pak z toho isa si uděláš klasicky formát god pro rgh přes obvyklý program na rozbalování xbox 360 her pro rgh , xbox360 image browser a pak to hodíš na usb.

Mohl bys ještě pro vyzkoušení flashe zkusit nějakou xgd3 hru, pokud máš dashboard vyšší než 2.0.13599, novější fifu, nebo třeba  max payne 3.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dal som Max payne 3. V dvd prehravaci mi ukazalo "Xbox 360" ked som dal spustit hodilo obrazovku freestyle3. Ked som dal extrahovat dvd skopirovalo 6 suborov. Ked som dal z dvd natvrdo pustit default.xex vyhodilo mi zase obrazovku Freestyle 3. Spravim to cez to iso, aj ked to bude celkom dost vela roboty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu