Zdravím :), nedávno jsem pořídil konzoli x box one s ( moje první konzole ) a něco mě trápí .. zatím jsem odzkoušet hry TC the division , AC Unity , Pubg .. a u všech her ( když se rozběhu a koukám kolem sebe kamerou, nebo když v Pubg jedu autem) tak mi přijde ze hra nejede tak plynule jak by měla ( neseka se, jen trochu sníženy FPS..). Přitom když jsem se díval na YT na videa, kde u her měřily FPS, tak se mi zdálo, ze jsou snímky celkem stabilní ... Je to normální, nebo je něco špatně? Mockrát děkuji za odpověď ...
Otázka
Hafan
Zdravím :), nedávno jsem pořídil konzoli x box one s ( moje první konzole ) a něco mě trápí
.. zatím jsem odzkoušet hry TC the division , AC Unity , Pubg .. a u všech her ( když se rozběhu a koukám kolem sebe kamerou, nebo když v Pubg jedu autem) tak mi přijde ze hra nejede tak plynule jak by měla ( neseka se, jen trochu sníženy FPS..). Přitom když jsem se díval na YT na videa, kde u her měřily FPS, tak se mi zdálo, ze jsou snímky celkem stabilní ... Je to normální, nebo je něco špatně? Mockrát děkuji za odpověď ...
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.