BUS29 Odesláno Leden 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2019 Prosím o radu.Jde nastavit po spuštění XBOXU přihlašení tak,abych nemusel pořád vypisovat heslo,aby to bylo automaticky,Tak jsem to měl u XBOXU 360.Děkuji zs radu.ČUSÍK BUSÍK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Leden 12, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2019 Ano, jde Z hlavy ti ted nepovim presny postup, ale nastaveni si projed, automaticke prihlasovani tam samozrejme je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 12, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2019 V nastavení je i přiřazení ovladače k účtu, takže když zapneš Xbox určitým ovladačem, automaticky se i prihlasis. Tak to mám i já, mám dva ovladače a jeden je nastavený na můj účet a druhý na syna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BUS29 Odesláno Leden 12, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2019 Děkuji moc za rady,ale budu asi moc drzý, kdyby jste mi ještě napsali jak se to v nastavení jmenuje anglicky,moje angličtina nic moc a nechci aby si tam něco špatného nenastavil.Děkuji moc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 12, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2019 Drzý nejsi, spíš lenivý, stačí použít google a za pár sekund bys vše věděl https://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/accessories/assign-controller-profile Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2019 mrkni na tento navod http://xboxweb.cz/xbox-one-male-tutorialy-pro-velke-problemy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BUS29
Prosím o radu.Jde nastavit po spuštění XBOXU přihlašení tak,abych nemusel pořád vypisovat heslo,aby to bylo automaticky,Tak jsem to měl u XBOXU 360.Děkuji zs radu.ČUSÍK BUSÍK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.