dukame Odesláno Leden 15, 2019 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2019 Ahoj, koupil sem si xbox 360 a řekl jsem si ze je to už out konzole tak bych rad provedl flash , jenže když sem hledal jak na to tak sem zjistil ze je x revizi a x verzi mechanik takže sem z toho úplně mimo. Našel by se někdo kdo by mi pomohl ? Nebo alespoň poradil nějaký dobrý tutorial jak poznat co mám za verzi atd ? Dekuju moc za pomoc :) Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 15, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 15, 2019 Ahoj, Upřímně si nejsem jistý, jestli by ses do toho měl pouštět - flashování mechaniky v Xboxu není úplně věc pro začátečníka. Neříkám, že je to složité, ale co si dobře vzpomínám, tak bylo potřeba mechaniku skrze speciální hardware (od firmy Xecuter) připojit k PC a postupovat dále. Doporučuji se v tomto případě obrátit na někoho se zkušenostmi, některé takové najdeš tady na fóru v sekci "Bazar". Citovat
dukame Odesláno Leden 15, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Leden 15, 2019 Ahoj , já na netu našel právě návod ze to slo i bez toho , ze prý jde o to jakou má xbox mechaniku jestli samsung nebo lg tak prý to jde čisté skrze PC pokud nějakou on-lite tak s nakym hw no , já sem Koukal ale bohužel nikdo z Prahy tam nebyl :/ nebo sem nenašel no Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.