dukame Odesláno Leden 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2019 Ahoj, koupil sem si xbox 360 a řekl jsem si ze je to už out konzole tak bych rad provedl flash , jenže když sem hledal jak na to tak sem zjistil ze je x revizi a x verzi mechanik takže sem z toho úplně mimo. Našel by se někdo kdo by mi pomohl ? Nebo alespoň poradil nějaký dobrý tutorial jak poznat co mám za verzi atd ? Dekuju moc za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 15, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2019 Ahoj, Upřímně si nejsem jistý, jestli by ses do toho měl pouštět - flashování mechaniky v Xboxu není úplně věc pro začátečníka. Neříkám, že je to složité, ale co si dobře vzpomínám, tak bylo potřeba mechaniku skrze speciální hardware (od firmy Xecuter) připojit k PC a postupovat dále. Doporučuji se v tomto případě obrátit na někoho se zkušenostmi, některé takové najdeš tady na fóru v sekci "Bazar". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukame Odesláno Leden 15, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2019 Ahoj , já na netu našel právě návod ze to slo i bez toho , ze prý jde o to jakou má xbox mechaniku jestli samsung nebo lg tak prý to jde čisté skrze PC pokud nějakou on-lite tak s nakym hw no , já sem Koukal ale bohužel nikdo z Prahy tam nebyl :/ nebo sem nenašel no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.