Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

XBOX live gift card- Argentina


dragoon17

Otázka

Zdravím, v ponuke microsoft gift card som si vsimol, ze pribudli argentinske, tak som si to chcel vyskusat a kupil kartu v hodnote 500 argentinskych peso :D . Po prihlaseni xboxu na argentinsky region som si nahodil kod a 500 pesos sa mi pripisalo k microsoft uctu. Vybral som si hru FARCRY 5 gold edition za 400, ale vyskakuje mi chyba a nemozem za nu zaplatit, napr. farcry primal som kupoval z tureckeho store a tam tento postup normalne fungoval, predtym mad max z USA store a taktiez to slo bez problemov. existuje nejaky dovod preco mi to nejde? moze to byt tym ze na argentinskom store sa neda nakupovat? alebo je nejaky iny postup? takze ak to cele zhrniem, mam darkovu kartu z 500 pesos a nakupit si za nu nemozem nic. 

Otazka znie: mal uz niekto skusenosti s nakupovanim cez argentinu?, alebo nejaky postup kde vyuzijem tu svoju 500 pesosovu poukazku ( nechcem znova platit 2x za hru)... za rady dakujem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

pokial viem, pri gift kartach sa nerozlisuje adresa , proste si kupis gift card a podla toho aky mas region prepnes si a kredit mas uz nacitany v danej mene, na USA v dolaroch na TUR v lyrach na ARG v peso, uz som asi 5 x skusal zopakovat nakup, len to ma stve ze akcia na farcry je len do zajtra. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu