cudas09 Odesláno Leden 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2019 Zdraví pánové,musím mít při kalibraci kinect senzoru kalibrační kartu nebo to jde i bez kartičky děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 22, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2019 Podle všeho musíš mit kalibrační kartu. https://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/accessories/start-calibration Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Leden 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2019 Hmm, ja ju asi doma nekde mam, ale vubec si nevybavuji, ze bych ji pouzil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cudas09 Odesláno Leden 22, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2019 já jí už nepotřebuji ale prodal jsem xbox se senzorem kinect a nenašel jsem kartu kalibrace tak se jen ptám jestli ten dotyčný co jsem mu to prodal ji bude muset mít na kalibraci sensoru kinect. jen zeptám dá se sehnat ta kalibrační karta na kinect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cudas09
Zdraví pánové,musím mít při kalibraci kinect senzoru kalibrační kartu nebo to jde i bez kartičky děkuji za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.