cudas09 Posted January 22, 2019 Report Posted January 22, 2019 Zdraví pánové,musím mít při kalibraci kinect senzoru kalibrační kartu nebo to jde i bez kartičky děkuji za odpověď. Quote
0 Junior Moderators basildon Posted January 22, 2019 Junior Moderators Report Posted January 22, 2019 Podle všeho musíš mit kalibrační kartu. https://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/accessories/start-calibration Quote
0 miz012 Posted January 22, 2019 Report Posted January 22, 2019 Hmm, ja ju asi doma nekde mam, ale vubec si nevybavuji, ze bych ji pouzil. Quote
0 cudas09 Posted January 22, 2019 Author Report Posted January 22, 2019 já jí už nepotřebuji ale prodal jsem xbox se senzorem kinect a nenašel jsem kartu kalibrace tak se jen ptám jestli ten dotyčný co jsem mu to prodal ji bude muset mít na kalibraci sensoru kinect. jen zeptám dá se sehnat ta kalibrační karta na kinect. Quote
Question
cudas09
Zdraví pánové,musím mít při kalibraci kinect senzoru kalibrační kartu nebo to jde i bez kartičky děkuji za odpověď.
3 answers to this question
Recommended Posts