xxxkarel Odesláno Leden 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2019 Cau potrebuji poradit co s tim? z niceho nic se mi vypla konzole a uz nejde zapnout.dioda na xboxu sviti cervene a pri pokusu o zapnuti se vypne a nic nejde.Chci se zeptat da se to nejak opravit nebo je konzole po smrti.diky za odpoved. Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 27, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2019 Ahoj, dioda svítí, nebo bliká? Odhadem to ale vypadá na alternativu známého RRoD, viz něco podobného tady: https://support.xbox.com/en-US/xbox-360/console/power-button-blinks-red Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxxkarel Odesláno Leden 28, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2019 ahoj tak jsem nasel na netu navod.oddelal jsem chladic a zahral procesor.konzole uz sviti zelene, ale nejde pripojit obraz sviti mi tam chyba LED1 tady je foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 28, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2019 Počkej, to, co fotíš je modchip, takže jsi zapomněl zmínit dosti důležitou věc a to, že máš RGH/Jailbreak. V tom se osobně příliš nevyznám, to nechám na ostatních. "oddelal jsem chladic a zahral procesor": Dej si na to pozor, ten chladič je tam přesně z opačného důvodu - to, že zahřátí může problém obejít neznamená, že by to problém napravilo (spíš naopak). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxxkarel Odesláno Leden 28, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2019 a mas tu nekoho kdo tomu rozumi a mohl by mi poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxxkarel
Cau potrebuji poradit co s tim? z niceho nic se mi vypla konzole a uz nejde zapnout.dioda na xboxu sviti cervene a pri pokusu o zapnuti se vypne a nic nejde.Chci se zeptat da se to nejak opravit nebo je konzole po smrti.diky za odpoved.
Karel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.