Roman.h1 Odesláno Leden 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2019 Ahoj, mam xbox one s a z niceho nic se mi zacal sekat uz v zakladnim menu, dlouho se nacitaji hry napr. Ready to install u Game pass, pri nove instalaci dlouho trva nez se vubec instalace nacte. Nevite co by to mohlo zpusobovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Leden 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2019 Ahoj, mrkni se na připojení k internetu, měl jsem obdobné problémy, ale bylo to způsobeno výpadkem nějaké služby a detekcí Double NAT. Jakmile xbox odpojíš do offline tak půjde normálně rychle. Počkej pokud to samo nepřestane nebo kontaktuj providera, pokud bys detekoval double nat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roman.h1 Odesláno Leden 28, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2019 Zkusim diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mamba Odesláno Únor 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2019 Také mám tento problém už měsíc . raději používám Xbox X offline módu při on-line je konzole strašně zabržděná ale zajímavé je že hra 30 gb a více se z game passu stáhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Roman.h1
Ahoj, mam xbox one s a z niceho nic se mi zacal sekat uz v zakladnim menu, dlouho se nacitaji hry napr. Ready to install u Game pass, pri nove instalaci dlouho trva nez se vubec instalace nacte. Nevite co by to mohlo zpusobovat ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.