Roman.h1 Odesláno Leden 28, 2019 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2019 Ahoj, mam xbox one s a z niceho nic se mi zacal sekat uz v zakladnim menu, dlouho se nacitaji hry napr. Ready to install u Game pass, pri nove instalaci dlouho trva nez se vubec instalace nacte. Nevite co by to mohlo zpusobovat ? Citovat
0 Kamel Odesláno Leden 28, 2019 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2019 Ahoj, mrkni se na připojení k internetu, měl jsem obdobné problémy, ale bylo to způsobeno výpadkem nějaké služby a detekcí Double NAT. Jakmile xbox odpojíš do offline tak půjde normálně rychle. Počkej pokud to samo nepřestane nebo kontaktuj providera, pokud bys detekoval double nat. Citovat
0 Roman.h1 Odesláno Leden 28, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Leden 28, 2019 Zkusim diky za radu Citovat
0 mamba Odesláno Únor 4, 2019 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2019 Také mám tento problém už měsíc . raději používám Xbox X offline módu při on-line je konzole strašně zabržděná ale zajímavé je že hra 30 gb a více se z game passu stáhne Citovat
Otázka
Roman.h1
Ahoj, mam xbox one s a z niceho nic se mi zacal sekat uz v zakladnim menu, dlouho se nacitaji hry napr. Ready to install u Game pass, pri nove instalaci dlouho trva nez se vubec instalace nacte. Nevite co by to mohlo zpusobovat ?
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.