Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pouzdro

Recommended Posts

• Junior Moderators

Ahoj,

osobně sice prozatím nemám, nicméně už delší dobu koukám po tomto:

https://www.ebay.com/itm/Black-Protective-TPU-Case-For-Nintendo-Switch-Grip-Cover-Shockproof-Absorption/153272056903

Recenze jsou na něj dobré, ergonomie vypadá fajn a vejde se i do docku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, já osobně používám už asi druhej měsíc grip Skull & Co. Můžu vřele doporučit,opravdu se to lépe drží v ruce. V podstatě vypadá hodně podobně co ukazuje spenat v pripspevku výš.Mám jen jeden problém - nevejde se s nasazeným gripem do žádného pouzdra. Alespoň jsem zatím takové nenanšel:( Kdyby někdo o něčem věděl,budu vděčný za každý tip.

Odkaz ke komentáři

To bohužel nedají...musí se to celé z toho gripu vydělat ven aby šli sundat JoyCony....a to sundávání teda taky nic moc. Jde to docela těžko a mám vždycky pocit že na tom brzo něco ulomím,jestli to budu dělat často - nebo jsem na to jen nenašel ten správný postup,nevím.Ideální je to nasadit a nechat tak.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

No obě mají něco do sebe.Ten Bigben je subtilnější a trochu flexi.(při masivním sevření trochu pruží-ale dá to vystlat po krajích třeba papírovým kapesníčkem apod.) Ale obě jsou rozhodně lepší než žádný grip nepoužívat.Ruce bolí o hodně méně.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu