míla95 Odesláno Únor 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2019 prosím o pomoc jak nastavit bez drátovou wifi do xbox 360 děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 22, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2019 https://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/networking/configure-wireless-settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogomat Odesláno Listopad 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2020 Ahoj, nechci spamovat novym topicem, tak to zkusím tady. Dneska jsem po letech vyhrabal na půdě Xbox 360 a už 3 hodiny vymějšlim, jak do něj dostat "cracknutý" hry. Jtag/RGH úpravu nemám. Po pročtení fóra jsem lecos pochpil, ale přeci jen se zeptám: Existuje možnost si někde (třeba z torrentu) stáhnout .ISO libovolný hry a to pak vypálit na disk, kterej jednoduše vložim do konzole? Nebo se ty tutoriály, co tu na fóru jsou týkají pouze kopírování originálních disků her. Nechci rozebírat konzoli šroubovákem, pouze úpravy v SW, tak aby to fungovalo. Díky, a omlouvám se pokud to tu někde a nenašel jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2020 stažené hry z torrenty bez úpravy mechaniky tzv. flash nijak nespustíš, nebo instalací rgh do konzole a hraní z hdd, to už je náročnější úprava. Gogomat reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.