Mafri1 Odesláno Únor 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2019 Ahoj všem. Potřeboval bych poradit, mám xbox 360 s Aurorou 0.7b v CJ. Nějakou mojí blbostí, přehlédnutím, jsem dělal pořádek na HDD a mazal duplicitní hry atd. Ale podařilo se mi omylem něco smáznout, protože mi nejde klasické xbox menu. Uplně přeně jde, ale nemám tam obrázky a popisky. Jak z toho ven. Máte někdo zálohu origo souborů, nebo jak to mám napravit ??? V Auroře mi jde uplně vše , hry jdou, jen mi nejde původní originální menu z důvodu chybějících popisků a obrázků. Děkuji předem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 23, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2019 Nastav si opětovně cestu na Auroru v Dashlaunchi, nejspíš si smazal launch.ini soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafri1 Odesláno Únor 23, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2019 Aurora mi jde, nejde mi se dostat do original menu, bylo by mi to jedno, ale potrebuju skalibrovat kinect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 23, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2019 Aha, tak to sorry, to jsem přehlídnul. To teda netuším jak tam ty soubory dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafri1 Odesláno Únor 23, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2019 Nikdy se mi to nestalo, proste mám origo menu bez nápisů a bez obrázků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.