Mafri1 Posted February 23, 2019 Report Posted February 23, 2019 Ahoj všem. Potřeboval bych poradit, mám xbox 360 s Aurorou 0.7b v CJ. Nějakou mojí blbostí, přehlédnutím, jsem dělal pořádek na HDD a mazal duplicitní hry atd. Ale podařilo se mi omylem něco smáznout, protože mi nejde klasické xbox menu. Uplně přeně jde, ale nemám tam obrázky a popisky. Jak z toho ven. Máte někdo zálohu origo souborů, nebo jak to mám napravit ??? V Auroře mi jde uplně vše , hry jdou, jen mi nejde původní originální menu z důvodu chybějících popisků a obrázků. Děkuji předem za pomoc. Quote
Junior Moderators basildon Posted February 23, 2019 Junior Moderators Report Posted February 23, 2019 Nastav si opětovně cestu na Auroru v Dashlaunchi, nejspíš si smazal launch.ini soubor Quote
Mafri1 Posted February 23, 2019 Author Report Posted February 23, 2019 Aurora mi jde, nejde mi se dostat do original menu, bylo by mi to jedno, ale potrebuju skalibrovat kinect. Quote
Junior Moderators basildon Posted February 23, 2019 Junior Moderators Report Posted February 23, 2019 Aha, tak to sorry, to jsem přehlídnul. To teda netuším jak tam ty soubory dostat Quote
Mafri1 Posted February 23, 2019 Author Report Posted February 23, 2019 Nikdy se mi to nestalo, proste mám origo menu bez nápisů a bez obrázků Quote
Recommended Posts