Jacob326 Odesláno Březen 2, 2019 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2019 Chtěl bych zde založit téma ohledně Atmosphere a rady jak nainstalovat, jak zprovoznit hry xci nsp a jaký je v nich rozdíl... Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Březen 2, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 2, 2019 Přesunuto do správné sekce "Otázky a odpovědi". Jak zprovoznit .NSP/.XCI hry je tu několikrát zodpovězené, stejně jako jaký je mezi nimi rozdíl. Zkus hledat, než se zeptáš. Citovat
0 Jacob326 Odesláno Březen 3, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Březen 3, 2019 děkuji za info ale nikde jsem nenašel souvislý manuál. podařilo se mi nainstalovat atmosphere ale nejde mi zprovoznit xci soubory... instalace mi hodí eror nebo je s tím vždy nějaký problém, dále tu není souvislý návod jak přečíst exfat kartu která není viditelná atmosphere napiše žadne soubory... Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Březen 3, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 3, 2019 1) "podařilo se mi nainstalovat atmosphere ale nejde mi zprovoznit xci soubory" - .XCI soubory na Atmosphére nezprovozníš - ty jsou exkluzivní pro SX OS. 2) "dále tu není souvislý návod jak přečíst exfat kartu která není viditelná atmosphere napiše žadne soubory" Tomuhle upřímně vůbec nerozumím: Proč by tu měl být návod na jednu ze základních a normálně fungujících součástí Switche? Pokud ti nefunguje ExFAT ve Switchi, pravděpodobně ti chybí update pro podporu ExFAT karet. Když dáš do Switche kartu, Switch ti sám update nabídne - toť vše. Pokud nechceš updatovat online, můžeš updatovat skrze ChoiDujourNX, kde ti aplikace při updatu nabídne možnost instalace podpory ExFAT. Citovat
0 Jacob326 Odesláno Březen 4, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Březen 4, 2019 spenat -diky za odpověď - .XCI soubory na Atmosphére nezprovozníš - ty jsou exkluzivní pro SX OS. například toto běžný nováček moc neví a i když jsem toho přečetl hodně tak jstem na toto nenarazil. ale četl jsem že XCI soubor jde převést na nsp soubor v pc s tím že dám do programu 4nxci s tím že jsem hru převedl ale nějak již nespustil. Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Březen 5, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 5, 2019 Ano, .XCI soubor můžeš zkonvertovat na .NSP programem 4NXCI, potřebuješ k tomu, nicméně, "klíče" konzole - ty si můžeš vygenerovat z vlastní konzole, osobně jsem, nicméně, nezkoušel. Citovat
0 Jacob326 Odesláno Květen 14, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Květen 14, 2019 Tak jsem to vyřešil jednoduše a je to opravdu primitivní. Kupte si sxos za 700 na eBay a budete mít klid přesunete 2soubory na sd kartu hru ve formatu xci (samozřejmě vaší zálohu aby) se neošoupávala originalka a restartujete konzoli spolu s kancelařskou sponkou dle návodu přes pc nahrát přes tegra rcm soubor bin a je to Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Květen 14, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 14, 2019 To jsi popsal naprosto běžný způsob instalace defacto jakéhokoliv CFW (mimo ten nákup), upřímně nevím, co jsi dělal předtím Citovat
Otázka
Jacob326
Chtěl bych zde založit téma ohledně Atmosphere a rady jak nainstalovat, jak zprovoznit hry xci nsp a jaký je v nich rozdíl...
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.