Kamel Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Zdravím, psp mám krátce, takže sem laik...Můj dotaz se týká mechniky UMD vsiml jsem si ,že uvnitř mechaniky je takoví jazýček ,který při vložení umd disku a zavření krytu rozpozná zavřenou mechaniku a driver muze načítat,, problém je ze ten jazyk je krapet nakřivo a všiml jsem si že poškrábává trochu plasty na umd disku... je toto vpořadku, mam to nechat být, nebo stím něco dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ano ,hloupej dotaz umdéčka se stejně poškrábou a na umd je důležité to vynechané místo takže se tím netrap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 buď rád že nemáš ten Disk poškrábanej, tomu plastu je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.