L_A_D_A_S Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 Zajimalo by mě kde jste sehnali svou flash kartu (supercard,superkey)..chystam se ji koupit a vubec nevim kde ji sehnat.. pripadne co mam fsechno nakoupit aby mi to bezelo OK.. dik za radu..
0 metuj Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 Zajimalo by mě kde jste sehnali svou flash kartu (supercard,superkey)..chystam se ji koupit a vubec nevim kde ji sehnat.. pripadne co mam fsechno nakoupit aby mi to bezelo OK.. dik za radu.. Kdyz navstivis tento shop: http://www.vltava2000.cz/gbashop/ tak sice kartu koupis o neco draz, nez treba za zahranicnich shopu, ale dostanes perfektni info v podobe ceskeho prekladu manualu, podporu po telefonu od ochotneho prodejce a taky moznost dotaz pres forum. Ja jsem s kartou od nich byl vzdy spokojen. Mel jsem dve na GBA a jednu na NDS ... pak jsem si uvedomil, ze PSP je zkratka pro mne osobne lepsi volbou;-)
0 L_A_D_A_S Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 dik moc...psp mam taky...ale posledni dobou mi stále vic a vic lakaji nintenďácký hry...maj pro mě strašný kouzlo...dycky si vzpomenu jak jsem za mlada strávil desítky hodin u pokemonu na GBC..
0 L_A_D_A_S Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 ještě dotaz...co si si kupoval ty aby si rozběhal hry z netu ? Bo jakej je rozdil mezi supercard a superkey ?
0 metuj Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 dik moc...psp mam taky...ale posledni dobou mi stále vic a vic lakaji nintenďácký hry...maj pro mě strašný kouzlo...dycky si vzpomenu jak jsem za mlada strávil desítky hodin u pokemonu na GBC.. Tak proc si nezahrajes GBA verze pokemonu primo na PSP?:-) ještě dotaz...co si si kupoval ty aby si rozběhal hry z netu ? Bo jakej je rozdil mezi supercard a superkey ? Potrebujes oboji - supercard pro ukladani dat, superkey pro obelhani NDS vstup. Ale vse ti vysvetli prodejce - je to prijemnej manik.
0 L_A_D_A_S Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 neboj ty taky hraju...ae nejde jenom o ně ;-)
0 L_A_D_A_S Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 takže celkem potřebuju supercard + superkey + microSD + čtečku ... fuuuf
0 :.Dragunov.: Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 Koupil na aukru...Tam jsou super ceny...
0 moneytoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 Doufam, ze nehodlas koupit neco jineho nez R4DS/M3 Simply nebo CycloDS Evolution. Ja osobne nakupoval na gameyeeeah.com. Tady u nas je to moc predrazeny.
0 moneytoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 R4DS a EZ Flash 3in1 me i pres drahy DHL (jen to stalo snad 30 dolaru) na 1700. Obyc airmal je o nekolik set kc levnejsi, jen misto par dni pockas tak dva tydny.
0 L_A_D_A_S Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 takže řikáš tohle jo ? http://www.gameyeeeah.com/r4-r4ds-ez-in-expansion-pack-white-p-279.html a pak už stačí jen paměťofka ?
0 moneytoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 Jj, to je ono. Je vcelku jedno, kde to koupíš. Tady v tomhle shopu ti ale můžu potvrdit, že jsem to s nima měl bez problémů. Možná bych ještě zvážil CycloDS Evolution. Ta stojí jen o pár dolarů víc, ale nabízí to samé co R4DS, plus zajímavé novinky, SDHC a hlavně se aktivně vyvíjí její firmware (i když u té R4DS taky). Raději nekupuj nic staršího a už vůbec ne ty komba supercard, superkey. S R4DS jsem zatím spustil vše - homebrew, hry, browser. Nemusíš nic patchovat atd.
0 L_A_D_A_S Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 a pak už teda stačí jen ta paměťofka ? Ok du to obědnat..tu paměťofku vemu asi s tim taky rovnou odtamtaď.. za jak dlouho ti to dorazilo přes DHL ?
0 moneytoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2007 JJ. Paměťovku by to -prý- chtělo nějakou rychlejší. Mám Sandisk Ultra II 2 GB a je fakt superrychlá. Zkoušel jsem i hry na pomalým 1 GB starým Kingstonu a nějaký zpomalení jsem nezaznamenal (to jen při zápisu ve čtečce). Paměťovku bych raděj kupoval v u nás. Mám s paměťovkama dost špatné zkušenost (SD, MS...) a jestli má něco odejít, tak je to právě ona. DHLko mi to dovezlo do nějakých 4-5 ti dnů. Bylo to ale zrovna přes víkend, tak to stálo.
0 Zekeasakura Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2007 Jaku flashku mam kupit na GB micro ? Chcem aby to prehravalo mp3, filmy aj hry z netu. Ale pocul som ze GB micro tie videa moc nezvlada tak asi to ma aj hardwarovy akcelerator. ??
0 moneytoo Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2007 zekeasakura: Viděl bych to na M3 Perfect nebo G6. Jen ty ceny nejsou moc pěkné... Videa se stejně musejí překonvertovávat a rozhodně s 25 fps nepočítej. Zvládá to tak 10-15 fps. (Ale jen co jsem se dočetl, s tímhle zkušenost nemám.)
0 Zekeasakura Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2007 Proste takto. Da sa z GB micro spravit schopny prehravac mp3 pre sluchatka Koss spark plug alebo mam kupit externy prehravac ? EDIT: takze toto : http://www.wisoft.sk/index.php?page=info&item=542 alebo toto http://wisoft.sk/index.php?page=info&item=543 . Na G6 lite je dobre ze netrci a na M3 ze je lacnejsie. EDIT2: pojde G6 lite na gbm ? niekde j eze ano a niekde ze nie.
0 moneytoo Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2007 Na ty mp3 bych si raděj koupil nějakej přehrávač. S GBA bys musel mp3 konvertovat ještě do nějakýho spešl formátu a navíc ta kvalita je prý na nic.
0 Zekeasakura Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2007 Ok tak keby som to chcel vyuzit len na hry tak mam pouzit to M3 alebo G6 lite ? Ty by si si co vybral ? A ked to chcem len na hry nestaci len supercard ktore je o moc lacnejse ?
0 metuj Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2007 Ok tak keby som to chcel vyuzit len na hry tak mam pouzit to M3 alebo G6 lite ? Ty by si si co vybral ? A ked to chcem len na hry nestaci len supercard ktore je o moc lacnejse ? Vsichni me asi ukamenuji, ze chvalim supercard (netusim proc, ale vetsina GBA piratu jej v oblibe nema), ale me v nem chodilo 95% her a to jsem zkusil snad opravdu vsechny, co na GBA vysly do konce roku 2006. Jestli ho nekde sezenes (treba na aukro.cz) za dobrou cenu, tak do nej klidne jdi;-)
0 metuj Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2007 ty mas GBA ? Alebo GBM ? Jestli je to dotaz na mne, tak nyni uz nemam ani jedno. Ale mel jsem postupne GB, GBC, GBA (oba typy), NDS, GBM, NDS Lite:-)))
0 Zekeasakura Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2007 Plz mohol by si mi po icq pomoct s vyberom flashky ? Dojdi na : 349-293-538
0 verner Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2007 Zdravim, mam jeste nekolik kusu R4DS. Dalsi karty objednavam jakmile se doprodaji takze jsou vetsinou k mani dalsi behem 14 dni. Jednani korektni zasilam druhy pracovni den po zaplaceni. Baleni je original nic vybrakovaneho nebo zmuchlaneho jak tady nekdo o nekom psal. Posledni kousky nabizim ted na aukru - primy odkaz odebran dle platnych pravidel fora. V dalsi objednavce je mozne zajistit i jiny typ karet. M3 Simply neobjednavam, protoze je to to same jako R4DS. Zdravim DSkare. Nejlip me uzenete na mailu DSkarty@gmail.com.
0 johu1.j Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2008 Cus lidi udal jsem stranku o R4 tak jestly se chcete kouknout tak je to http://www.r4ds.wz.cz kouknete 8):wohow:
Otázka
L_A_D_A_S
Zajimalo by mě kde jste sehnali svou flash kartu (supercard,superkey)..chystam se ji koupit a vubec nevim kde ji sehnat.. pripadne co mam fsechno nakoupit aby mi to bezelo OK.. dik za radu..
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts