L_A_D_A_S Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Zajimalo by mě kde jste sehnali svou flash kartu (supercard,superkey)..chystam se ji koupit a vubec nevim kde ji sehnat.. pripadne co mam fsechno nakoupit aby mi to bezelo OK.. dik za radu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Zajimalo by mě kde jste sehnali svou flash kartu (supercard,superkey)..chystam se ji koupit a vubec nevim kde ji sehnat.. pripadne co mam fsechno nakoupit aby mi to bezelo OK.. dik za radu.. Kdyz navstivis tento shop: http://www.vltava2000.cz/gbashop/ tak sice kartu koupis o neco draz, nez treba za zahranicnich shopu, ale dostanes perfektni info v podobe ceskeho prekladu manualu, podporu po telefonu od ochotneho prodejce a taky moznost dotaz pres forum. Ja jsem s kartou od nich byl vzdy spokojen. Mel jsem dve na GBA a jednu na NDS ... pak jsem si uvedomil, ze PSP je zkratka pro mne osobne lepsi volbou;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L_A_D_A_S Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 dik moc...psp mam taky...ale posledni dobou mi stále vic a vic lakaji nintenďácký hry...maj pro mě strašný kouzlo...dycky si vzpomenu jak jsem za mlada strávil desítky hodin u pokemonu na GBC.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L_A_D_A_S Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 ještě dotaz...co si si kupoval ty aby si rozběhal hry z netu ? Bo jakej je rozdil mezi supercard a superkey ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 dik moc...psp mam taky...ale posledni dobou mi stále vic a vic lakaji nintenďácký hry...maj pro mě strašný kouzlo...dycky si vzpomenu jak jsem za mlada strávil desítky hodin u pokemonu na GBC.. Tak proc si nezahrajes GBA verze pokemonu primo na PSP?:-) ještě dotaz...co si si kupoval ty aby si rozběhal hry z netu ? Bo jakej je rozdil mezi supercard a superkey ? Potrebujes oboji - supercard pro ukladani dat, superkey pro obelhani NDS vstup. Ale vse ti vysvetli prodejce - je to prijemnej manik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L_A_D_A_S Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 neboj ty taky hraju...ae nejde jenom o ně ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L_A_D_A_S Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 takže celkem potřebuju supercard + superkey + microSD + čtečku ... fuuuf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Koupil na aukru...Tam jsou super ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Doufam, ze nehodlas koupit neco jineho nez R4DS/M3 Simply nebo CycloDS Evolution. Ja osobne nakupoval na gameyeeeah.com. Tady u nas je to moc predrazeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L_A_D_A_S Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 a na kolik tě to vyšlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 R4DS a EZ Flash 3in1 me i pres drahy DHL (jen to stalo snad 30 dolaru) na 1700. Obyc airmal je o nekolik set kc levnejsi, jen misto par dni pockas tak dva tydny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L_A_D_A_S Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 takže řikáš tohle jo ? http://www.gameyeeeah.com/r4-r4ds-ez-in-expansion-pack-white-p-279.html a pak už stačí jen paměťofka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Jj, to je ono. Je vcelku jedno, kde to koupíš. Tady v tomhle shopu ti ale můžu potvrdit, že jsem to s nima měl bez problémů. Možná bych ještě zvážil CycloDS Evolution. Ta stojí jen o pár dolarů víc, ale nabízí to samé co R4DS, plus zajímavé novinky, SDHC a hlavně se aktivně vyvíjí její firmware (i když u té R4DS taky). Raději nekupuj nic staršího a už vůbec ne ty komba supercard, superkey. S R4DS jsem zatím spustil vše - homebrew, hry, browser. Nemusíš nic patchovat atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L_A_D_A_S Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 a pak už teda stačí jen ta paměťofka ? Ok du to obědnat..tu paměťofku vemu asi s tim taky rovnou odtamtaď.. za jak dlouho ti to dorazilo přes DHL ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 JJ. Paměťovku by to -prý- chtělo nějakou rychlejší. Mám Sandisk Ultra II 2 GB a je fakt superrychlá. Zkoušel jsem i hry na pomalým 1 GB starým Kingstonu a nějaký zpomalení jsem nezaznamenal (to jen při zápisu ve čtečce). Paměťovku bych raděj kupoval v u nás. Mám s paměťovkama dost špatné zkušenost (SD, MS...) a jestli má něco odejít, tak je to právě ona. DHLko mi to dovezlo do nějakých 4-5 ti dnů. Bylo to ale zrovna přes víkend, tak to stálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Jaku flashku mam kupit na GB micro ? Chcem aby to prehravalo mp3, filmy aj hry z netu. Ale pocul som ze GB micro tie videa moc nezvlada tak asi to ma aj hardwarovy akcelerator. ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 zekeasakura: Viděl bych to na M3 Perfect nebo G6. Jen ty ceny nejsou moc pěkné... Videa se stejně musejí překonvertovávat a rozhodně s 25 fps nepočítej. Zvládá to tak 10-15 fps. (Ale jen co jsem se dočetl, s tímhle zkušenost nemám.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Proste takto. Da sa z GB micro spravit schopny prehravac mp3 pre sluchatka Koss spark plug alebo mam kupit externy prehravac ? EDIT: takze toto : http://www.wisoft.sk/index.php?page=info&item=542 alebo toto http://wisoft.sk/index.php?page=info&item=543 . Na G6 lite je dobre ze netrci a na M3 ze je lacnejsie. EDIT2: pojde G6 lite na gbm ? niekde j eze ano a niekde ze nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Na ty mp3 bych si raděj koupil nějakej přehrávač. S GBA bys musel mp3 konvertovat ještě do nějakýho spešl formátu a navíc ta kvalita je prý na nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Ok tak keby som to chcel vyuzit len na hry tak mam pouzit to M3 alebo G6 lite ? Ty by si si co vybral ? A ked to chcem len na hry nestaci len supercard ktore je o moc lacnejse ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Ok tak keby som to chcel vyuzit len na hry tak mam pouzit to M3 alebo G6 lite ? Ty by si si co vybral ? A ked to chcem len na hry nestaci len supercard ktore je o moc lacnejse ? Vsichni me asi ukamenuji, ze chvalim supercard (netusim proc, ale vetsina GBA piratu jej v oblibe nema), ale me v nem chodilo 95% her a to jsem zkusil snad opravdu vsechny, co na GBA vysly do konce roku 2006. Jestli ho nekde sezenes (treba na aukro.cz) za dobrou cenu, tak do nej klidne jdi;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 ty mas GBA ? Alebo GBM ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 ty mas GBA ? Alebo GBM ? Jestli je to dotaz na mne, tak nyni uz nemam ani jedno. Ale mel jsem postupne GB, GBC, GBA (oba typy), NDS, GBM, NDS Lite:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Plz mohol by si mi po icq pomoct s vyberom flashky ? Dojdi na : 349-293-538 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 verner Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 Zdravim, mam jeste nekolik kusu R4DS. Dalsi karty objednavam jakmile se doprodaji takze jsou vetsinou k mani dalsi behem 14 dni. Jednani korektni zasilam druhy pracovni den po zaplaceni. Baleni je original nic vybrakovaneho nebo zmuchlaneho jak tady nekdo o nekom psal. Posledni kousky nabizim ted na aukru - primy odkaz odebran dle platnych pravidel fora. V dalsi objednavce je mozne zajistit i jiny typ karet. M3 Simply neobjednavam, protoze je to to same jako R4DS. Zdravim DSkare. Nejlip me uzenete na mailu DSkarty@gmail.com. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johu1.j Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Cus lidi udal jsem stranku o R4 tak jestly se chcete kouknout tak je to http://www.r4ds.wz.cz kouknete 8):wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
L_A_D_A_S
Zajimalo by mě kde jste sehnali svou flash kartu (supercard,superkey)..chystam se ji koupit a vubec nevim kde ji sehnat.. pripadne co mam fsechno nakoupit aby mi to bezelo OK.. dik za radu..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts