Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kde jste sehnali svou flash kartu (supercard,superkey)


L_A_D_A_S

Otázka

Recommended Posts

  • 0
Zajimalo by mě kde jste sehnali svou flash kartu (supercard,superkey)..chystam se ji koupit a vubec nevim kde ji sehnat.. pripadne co mam fsechno nakoupit aby mi to bezelo OK.. dik za radu..

Kdyz navstivis tento shop:

http://www.vltava2000.cz/gbashop/

tak sice kartu koupis o neco draz, nez treba za zahranicnich shopu, ale dostanes perfektni info v podobe ceskeho prekladu manualu, podporu po telefonu od ochotneho prodejce a taky moznost dotaz pres forum.

Ja jsem s kartou od nich byl vzdy spokojen.

Mel jsem dve na GBA a jednu na NDS ... pak jsem si uvedomil, ze PSP je zkratka pro mne osobne lepsi volbou;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
dik moc...psp mam taky...ale posledni dobou mi stále vic a vic lakaji nintenďácký hry...maj pro mě strašný kouzlo...dycky si vzpomenu jak jsem za mlada strávil desítky hodin u pokemonu na GBC..

Tak proc si nezahrajes GBA verze pokemonu primo na PSP?:-)

ještě dotaz...co si si kupoval ty aby si rozběhal hry z netu ? Bo jakej je rozdil mezi supercard a superkey ?

Potrebujes oboji - supercard pro ukladani dat, superkey pro obelhani NDS vstup. Ale vse ti vysvetli prodejce - je to prijemnej manik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jj, to je ono. Je vcelku jedno, kde to koupíš. Tady v tomhle shopu ti ale můžu potvrdit, že jsem to s nima měl bez problémů.

Možná bych ještě zvážil CycloDS Evolution. Ta stojí jen o pár dolarů víc, ale nabízí to samé co R4DS, plus zajímavé novinky, SDHC a hlavně se aktivně vyvíjí její firmware (i když u té R4DS taky).

Raději nekupuj nic staršího a už vůbec ne ty komba supercard, superkey.

S R4DS jsem zatím spustil vše - homebrew, hry, browser. Nemusíš nic patchovat atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

JJ. Paměťovku by to -prý- chtělo nějakou rychlejší. Mám Sandisk Ultra II 2 GB a je fakt superrychlá. Zkoušel jsem i hry na pomalým 1 GB starým Kingstonu a nějaký zpomalení jsem nezaznamenal (to jen při zápisu ve čtečce).

Paměťovku bych raděj kupoval v u nás. Mám s paměťovkama dost špatné zkušenost (SD, MS...) a jestli má něco odejít, tak je to právě ona.

DHLko mi to dovezlo do nějakých 4-5 ti dnů. Bylo to ale zrovna přes víkend, tak to stálo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Proste takto. Da sa z GB micro spravit schopny prehravac mp3 pre sluchatka Koss spark plug alebo mam kupit externy prehravac ?

EDIT: takze toto : http://www.wisoft.sk/index.php?page=info&item=542 alebo toto http://wisoft.sk/index.php?page=info&item=543 . Na G6 lite je dobre ze netrci a na M3 ze je lacnejsie.

EDIT2: pojde G6 lite na gbm ? niekde j eze ano a niekde ze nie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Ok tak keby som to chcel vyuzit len na hry tak mam pouzit to M3 alebo G6 lite ? Ty by si si co vybral ? A ked to chcem len na hry nestaci len supercard ktore je o moc lacnejse ?

Vsichni me asi ukamenuji, ze chvalim supercard (netusim proc, ale vetsina GBA piratu jej v oblibe nema), ale me v nem chodilo 95% her a to jsem zkusil snad opravdu vsechny, co na GBA vysly do konce roku 2006. Jestli ho nekde sezenes (treba na aukro.cz) za dobrou cenu, tak do nej klidne jdi;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdravim,

mam jeste nekolik kusu R4DS. Dalsi karty objednavam jakmile se doprodaji takze jsou vetsinou k mani dalsi behem 14 dni. Jednani korektni zasilam druhy pracovni den po zaplaceni. Baleni je original nic vybrakovaneho nebo zmuchlaneho jak tady nekdo o nekom psal.

Posledni kousky nabizim ted na aukru - primy odkaz odebran dle platnych pravidel fora.

V dalsi objednavce je mozne zajistit i jiny typ karet. M3 Simply neobjednavam, protoze je to to same jako R4DS.

Zdravim DSkare. Nejlip me uzenete na mailu DSkarty@gmail.com.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu