DogVader Odesláno Duben 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2019 Ahoj, je nejaka moznost hrani na dalku pres android? Xperii nemam. Na xda foru je to mrtve tema a posledni upravene apk tam jiz nejsou. Kdybyste nekdo to apk mel, tak o nej pekne prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ecik Odesláno Duben 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2019 Ano, je tu možnost. Co se androidu týče, tak potřebuješ root, nainstalovat magisk a v něm sony framework. Pak už ti půjde stáhnout aplikace remote play od sony přímo z google play a vše normálně funguje, mám to odzkoušené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2019 nefungovala ofiko apka jen pres wifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ecik Odesláno Duben 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2019 Teď jsem schválně zkoušel, a ano, funguje pouze přes wifi. Já to momentálně jinak ani nepoužívám, takže jsem o tom nevěděl.... Každopádně ještě lze určitě i dohledat nějaký starší upravené apk, které jeli i přes data a zakázat u nich aktualizace (nedávno jsem tuším viděl na xda takto upravenou, jela i přes data a tvářila se jako poslední verze, tudíž aktualizace neotravovaly vůbec). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2019 ta urcite existuje, delal jsem to naposled tak v roce 2015:) stejne to ovladani bez dualshocku stoji celkem za houby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogVader Odesláno Duben 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2019 Dualshock se da pripojit. Ale root u zanovniho zelefonu delat nechci. Apk 5.0 z xda chce aktualizovat a novejsi 5.2, ktera vysla, jsem nesehnal. No mam tablet s windows 10, ten to jisti. Spis jsem si to chtel odzkouset na tel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DogVader
Ahoj,
je nejaka moznost hrani na dalku pres android? Xperii nemam. Na xda foru je to mrtve tema a posledni upravene apk tam jiz nejsou. Kdybyste nekdo to apk mel, tak o nej pekne prosim.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.