WHITE-CZ Odesláno Duben 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2019 Ahoj rád bych rozjel diskusi k této hře a rovnou našel nějakého kamaráda na hraní. Nyní je hra v akci za 700kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2019 stereotypnější hru jsem snad ještě nehrál. panzpohadky reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Duben 16, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2019 No já jsem offroadák i v reálu takže když nemůžu jezdit venku jezdím doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2019 Hrál jsem v rámci game pass. Nedojel jsem ani jednu trať. Zasekl jsem se v lese s tahačem naloženým dřívím... Když offroad, to už spíš: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Duben 17, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2019 Ano o tom právě je ten offroad že zůstaneš v lese a musíš řešit.. V reálu takhle zapadnu nebo zůstanu ležet na rámu třeba 3x za den. Někdy je super podívaná jen to samotné vyprošťování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Duben 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2019 Já sem tohle hrozně jel s kamarádem když to vyšlo. Jako fakt super zábava. A čím víc lidí na té mapě je,tím to bude lepší ! Rozhodně tohle neni hra pro každého,to určitě ne. Všechny ty původní mapy sme nakonec dali a některé i na hardcore. Vážně parádní kooperace . Sice sem to už dost dlouho nehrál,ale klidně bych nědky dal. Stejně mě dost lákalo to DLCčko,tak třebas bych to mohl konečně urvat WHITE-CZ reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Duben 18, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2019 Super, přidej si mě do přátel ve Switch účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Duben 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2019 Switch ? Aha . Já mám PS4. Toho sem si nevšiml,to se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Duben 18, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2019 Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Duben 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2019 Nech sviště dětem a kup pronadkonzoli PS WHITE-CZ reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Duben 19, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2019 Měl sem a děkuji, nechci už nikdy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 19, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2019 Pánové, mířite off-topic, zpět ke hře WHITE-CZ reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.