Planda16895 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Nevíte nkědo prosim proč mi na flashnutym xbox nejedou originalky ? ukáže se play DVD místo play game ,hra se taky někde rozjede asi na po 20caty . Bude to tím že je flashnutem a tudíž tam jedou pouze vypálené hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 28, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ne, musejí jít i originály. Buď máš nevhodná média, nebo vypaluješ na příliš vysoké rychlosti anebo ti odchází DVD mechanika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Planda16895 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 a dá se nějak opravit nebo dokoupit nova mechanika ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Dá, ale mě spíš zaráží, že píšeš, že ti jednou vypálené hry, ale nejdou ti originálky, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Planda16895 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jj je no měl jsem vypalene jo a konzole ja bannuta nemuže to vadit ale asi ne jinak palene mi jednou ale taky už jsou ohrane a sekaji se tak sem si koupil 3 origošky a nějak nejedou ukaže se play dvd pustim a text ,, to play this game, put in xbox360 konsole,, nebo nějak tak přeně newvim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jj je no měl jsem vypalene jo a konzole ja bannuta nemuže to vadit ale asi ne jinak palene mi jednou ale taky už jsou ohrane a sekaji se tak sem si koupil 3 origošky a nějak nejedou ukaže se play dvd pustim a text ,, to play this game, put in xbox360 konsole,, nebo nějak tak přeně newvim Tak když ti přestaly jít pálenky a nejdou ani originálky , tak je vadná mechanika . Většinou je to tím , že se na xboxu hrálo bez HDD . Koupil jsi asi starší xko a ten kdo to prodával se toho potřeboval zbavit . Někdy pomůže nechat vyčistit a seřídit mechaniku a nebo ji budeš muset vyměnit . Domluv se s nějakým flasherem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Planda16895
Nevíte nkědo prosim proč mi na flashnutym xbox nejedou originalky ? ukáže se play DVD místo play game ,hra se taky někde rozjede asi na po 20caty .
Bude to tím že je flashnutem a tudíž tam jedou pouze vypálené hry ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.