Planda16895 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2010 Nevíte nkědo prosim proč mi na flashnutym xbox nejedou originalky ? ukáže se play DVD místo play game ,hra se taky někde rozjede asi na po 20caty . Bude to tím že je flashnutem a tudíž tam jedou pouze vypálené hry ? Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 28, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2010 Ne, musejí jít i originály. Buď máš nevhodná média, nebo vypaluješ na příliš vysoké rychlosti anebo ti odchází DVD mechanika. Citovat
0 Planda16895 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2010 a dá se nějak opravit nebo dokoupit nova mechanika ? Citovat
0 Zoombik Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2010 Dá, ale mě spíš zaráží, že píšeš, že ti jednou vypálené hry, ale nejdou ti originálky, je to tak? Citovat
0 Planda16895 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2010 jj je no měl jsem vypalene jo a konzole ja bannuta nemuže to vadit ale asi ne jinak palene mi jednou ale taky už jsou ohrane a sekaji se tak sem si koupil 3 origošky a nějak nejedou ukaže se play dvd pustim a text ,, to play this game, put in xbox360 konsole,, nebo nějak tak přeně newvim Citovat
0 toro Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2010 jj je no měl jsem vypalene jo a konzole ja bannuta nemuže to vadit ale asi ne jinak palene mi jednou ale taky už jsou ohrane a sekaji se tak sem si koupil 3 origošky a nějak nejedou ukaže se play dvd pustim a text ,, to play this game, put in xbox360 konsole,, nebo nějak tak přeně newvim Tak když ti přestaly jít pálenky a nejdou ani originálky , tak je vadná mechanika . Většinou je to tím , že se na xboxu hrálo bez HDD . Koupil jsi asi starší xko a ten kdo to prodával se toho potřeboval zbavit . Někdy pomůže nechat vyčistit a seřídit mechaniku a nebo ji budeš muset vyměnit . Domluv se s nějakým flasherem . Citovat
Otázka
Planda16895
Nevíte nkědo prosim proč mi na flashnutym xbox nejedou originalky ? ukáže se play DVD místo play game ,hra se taky někde rozjede asi na po 20caty .
Bude to tím že je flashnutem a tudíž tam jedou pouze vypálené hry ?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.