Erik11 Odesláno Květen 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2019 Čaute, mám taký problém lebo keď chcem nabíjať controller tak sa mi nenabíja tak môžete mi prosím poradiť nejakú stanicu alebo dačo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 5, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2019 zkus jiný kabel. nejlepe ten origo co je k ps4ce. jak je starej ovladac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik11 Odesláno Květen 5, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2019 Skúsil som starý asi 3-4mesiace EDIT@SAIXX necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 5, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2019 To že si zkusil je jedna věc tak druhá je jestli to byl originál nebo prostě nějaký který si někde vyhrabal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik11 Odesláno Květen 17, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2019 Kúpil som ho v elektru ku PS4 controlleru a nabíjal tak dlho jak som napísal 3-4 mesiace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2019 můžu ti poradit reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.