fmfrost Odesláno Květen 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2019 Zdravím Mám problém s ovladačem na PS4. Když zamáčknu R2 a začnu třeba mířit tak reaguje práva analogová páčka i když se jí ani nedotknu. Máte s tím někdo zkušenost? Jestli je to možné opravit? Pokusil bych se o to rád sám. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolda27 Odesláno Květen 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2019 Ano dělá to v2 verze ds4 když držíš L2 tak reaguje levá páčka nahoru, vyřešil jsem reklamací, poslali mi nový ds4. A ani ne po roce mi začal blbnout i ten nový, obě páčky jakoby ztratily přesnost a když ji dám do jakéhokoliv směru tak např. doleva kmitá ještě nahoru a dolu takže mi to nedělá rovný pohyb doleva ale lehce to sjíždí nahoru a dolu měřeno programem na PC a opravdu u obou páček stejné. Bohužel už mám po záruce takže asi budu muset koupit nějaký nový nebo bazar. Jestli někdo ví jak opravit tak bych také byl rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fmfrost
Zdravím
Mám problém s ovladačem na PS4. Když zamáčknu R2 a začnu třeba mířit tak reaguje práva analogová páčka i když se jí ani nedotknu. Máte s tím někdo zkušenost? Jestli je to možné opravit? Pokusil bych se o to rád sám. Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.