Adamlek Odesláno Květen 30, 2019 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2019 Ahoj, zkoušel jsem vyrobit už asi 5 rcm jigu ze sponky podle návodu na youtube a ani jeden nefunguje. Asi to tam blbě strkam. Můžete mne prosím poradit, které piny mají být zamackle? Úplně krajní levý a úplně krajní pravý? Díky Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Květen 30, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 30, 2019 Ahoj, jig se má dotýkat pinu 1 a 10. V tématu "SX OS" jsem kdysi dával fotku své sponky, která fungovala perfektně (byť mi chvíli trvalo, než jsem ji ohnul ideálně). Citovat
0 Adamlek Odesláno Květen 31, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Květen 31, 2019 Já to dělal přesně podle tohoto: https://gbatemp.net/threads/paperclip-rcm-jig.502087/ Bohužel ani jeden z pokusů nevyšel. Asi budu muset objednat z alibaby nebo nevíte, jestli je nějaká rychlejší možnost jak sehnat jig v Brně? Díky Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Květen 31, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 31, 2019 Tak se mi povedlo obrázek svého "sponkového jigu" najít, vypadal takhle: V ČR se, bohužel, nikde jigy neprodávají (ani na bazarech), cca před rokem jsem řešil podobný problém. Pokud to chceš zkusit ještě jednou, jig výše je udělaný z tohohle balíčku sponek (nemusel jsem z něj upravovat šířku sponky, perfektně sahala na 1. a 10. pin - jen bylo potřeba správně ohýbat): Citovat
0 Adamlek Odesláno Červen 21, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Červen 21, 2019 Tak mně došel od alibaby rcm jig a stejně nefunguje, tak nevím..... asi chyba u switche Citovat
0 Adamlek Odesláno Červen 21, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Červen 21, 2019 Tak už jsem to zprovoznil, jel jsem podle návodu zde na atmosphere, kde je uvedeno, že stačí zmáčknout tlačítko power. K RCM módu u mě bylo potřeba podržet tlačítko vol + a zmáčknout power, takže patrně fungovali i těch 10 jigu ze sponek, co jsem vyrobil....:-) Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 24, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 24, 2019 Áha, moje chyba, vypadlo mi tlačítko V návodu upraveno, omlouvám se Citovat
Otázka
Adamlek
Ahoj, zkoušel jsem vyrobit už asi 5 rcm jigu ze sponky podle návodu na youtube a ani jeden nefunguje. Asi to tam blbě strkam. Můžete mne prosím poradit, které piny mají být zamackle? Úplně krajní levý a úplně krajní pravý? Díky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.