Tynka Odesláno Červen 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2019 Ahojte, dneska jsem si stahla z pluska borderlands a sonica a u ikonky hry mi to ukazuje ikonku pluska se zámkem a nejde spustit. Prosim nějakou radu dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Červen 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2019 Ahoj, aktualizace systémového softwaru 6.70 u některých uživatelů zprasila přístup k nakoupeným hrám z PS store. První sa podívej, jestli už není nová aktualizace, která měla vyjít v těchto dnech. Pokud jo, nainstaluj ji a mělo by sa to opravit. Pokud ne, je potřeba v menu konzole odhlásit psko jako primární a odlogovat se z psn. Pak se znovu zalogovat na psn a psko aktivovat jako primární. Mně to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Červen 6, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2019 Stačí v nastavení a možnostech účtu dát obnovení licence ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tynka
Ahojte, dneska jsem si stahla z pluska borderlands a sonica a u ikonky hry mi to ukazuje ikonku pluska se zámkem a nejde spustit. Prosim nějakou radu dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.