Venacz Odesláno Červenec 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 Zdravím, mam 2 hry, které když chci nainstalovat, objeví se “probíhá příprava” a sekne se na 0%. Na disku není ani škrabanec a známý, od kterého ty hry mám je v pohodě nainstaloval. Tušíte jak to rozchodit? Děkuji. Jde o PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Červenec 23, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2019 Vyhodí ti to nějakou chybu nebo musíš natvrdo vypnout nebo restartovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Červenec 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2019 Ahoj, možná mám blbou otázku, ale na HDD máš místa dost? Někdy hry pro samotnou instalaci potřebují víc místa než je uvedeno na krabičce. Pokud máš místa dost, ostatní hry ti jdou nainstalovat v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Venacz
Zdravím,
mam 2 hry, které když chci nainstalovat, objeví se “probíhá příprava” a sekne se na 0%. Na disku není ani škrabanec a známý, od kterého ty hry mám je v pohodě nainstaloval. Tušíte jak to rozchodit? Děkuji.
Jde o PS4.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.