Mikyner1 Odesláno Červenec 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2019 Zdravím, potřeboval bych do XONE dostat 100% save pro GTA V. Je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Červenec 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2019 To je dobrá otázka, celkem srandovní, nic takového možné není, to můžeš mít na pc, možná někdy v budoucnu pokud bude hack by to třeba šlo, jestli se tím vůbec někdo bude zabývat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikyner1 Odesláno Červenec 25, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2019 Dík za odpověď, i když ne moc příjemnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Červenec 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2019 Stačí si o tom trochu něco zjistit, oficiálně s povolením to tak být ani nemůže aby sis modifikoval svůj save do hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikyner1 Odesláno Červenec 25, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2019 Já právě viděl nějáký videa na youtebe kde ty savy modifikují. Potřeboval jsem to pro prcka ať si může volně jezdit a já to nemusel na xboxu celý přehrát, jsem PCčkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 25, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2019 to bylo za dob xbox 360. v dnesni dobe jiz nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mikyner1
Zdravím, potřeboval bych do XONE dostat 100% save pro GTA V. Je to možné?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.