Jiriii Odesláno Říjen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2019 Zdravím, mam otázku ohledně ps4 pro. Koupil jsem starší má asi rok a pul zapojil jsem ji na svou tv Qled Samsung 4K. když zapnu ps4 najede normálně zapnu nějakou hru a když už načte ke hraní a začnu hrát z ničeho nic se odpojí od tv a zase po 2 sekundách připojí ( režím hraní odpojen------>režím hraní připojen ) . A potom už to neudělá jen vždy na začátku . Nemá stím někdo zkušenost nebo nestalo se to Někomu? Předem děkuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiriii Odesláno Říjen 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Taky se mi aktualizoval tak uvidime budu zkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jiriii
Zdravím, mam otázku ohledně ps4 pro. Koupil jsem starší má asi rok a pul zapojil jsem ji na svou tv Qled Samsung 4K.
když zapnu ps4 najede normálně zapnu nějakou hru a když už načte ke hraní a začnu hrát z ničeho nic se odpojí od tv a zase po 2 sekundách připojí
( režím hraní odpojen------>režím hraní připojen ) . A potom už to neudělá jen vždy na začátku .
Nemá stím někdo zkušenost nebo nestalo se to Někomu? Předem děkuji za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.