replyhot Odesláno Listopad 4, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2019 Ahoj, bude hra u které jsou deklarovány české titulky (konkrétně Death Stranding) obsahovat CZ titulky i pokud jí pořídím v cizině? Konkrétně na UK Amazonu? Tam totiž není problém koupit special edici, jen nevím zda se nepřipravím o titulky v češtině… Prodejce je Amazon EU S.a.r.L.. Díky za reakce, zkušenosti Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 5, 2019 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2019 Můžou tam být ale i nemusí. To že má hra oznámené české titulky nezaručí právě to, že je bude mít i když hru koupíš v jiné zemi mimo ČR [emoji6] Citovat
Mandaz Odesláno Listopad 5, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2019 Ahoj, pokud ti jde pouze o speciálku DS, budu mít jeden kus z xzone na prodej - bez deštníku. Samozřejmě nový, zabalený. Prodám za svou nákupku 2100czk plus 60czk pošta jako doporučený dopis nebo 120czk jako balík do ruky při platbě předem na můj účet. Pokud budeš mít @replyhot zájem, napiš mi PMku. Citovat
replyhot Odesláno Listopad 5, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2019 Díky za reakce. Již mám objednáno z ciziny. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.