liborpoulik Odesláno Listopad 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2019 Ahoj , možná se to tu už řešilo, ale nevím jak to udělat jednoduše. Mám teď v ps4 2tb hdd, který jsem kdysi vyměnil za původní 500gb, budu mít ps4 pro takže bych ten 2tb hdd s hrami chtěl prostě jednoduše přesunout do ps4 pro, ale je otázka jestli mi to nová konzole přijme, nebo ne a nebude ho chtít třeba hned naformátovat, mám i externí hdd pro případ, že bych dělal celou zálohu asi 1300gb, něco budu muset vymazat, exterák je menší než obsah. Druhá otázka, pokud by to nevyšlo, můžu se přihlásit na nové konzoli aspoň na svůj stávající účet ? Je k tomu potřeba udělat nějaké kroky, podotýkám, že druhá konzole bude v tu chvíli odpojená, nastavit konzoli jako primární, nebo něco takového ? V tomhle se moc nevyznám, poradíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 14, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2019 Starý HDD do nové konzole půjde bez problémů konzoli je to vesměs jedno ale je tu ten problém jak píšeš dále - bude ho chtít naformátovat. Takže ideálně většinu obsahu hodit na externí disk a zbytek stáhnout K účtu v konzoli - na staré konzoli účet deaktivuj (defaultně je nastavený jako primární) a až budeš mít hotovo s aktualizací na nové konzoli tak se klasicky přihlásíš ke svému účtu a ten se ti na PROčku opět nastaví jako primární. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 14, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2019 Deaktivovat, tím myslíš prostě jen odhlásit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 14, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2019 Deaktivovat jak píšu [emoji6]https://manuals.playstation.net/document/cz/ps4/settings/activation.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.