Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Přijme nová ps4 pro starý hdd z ps4 ?


liborpoulik

Recommended Posts

Ahoj , možná se to tu už řešilo, ale nevím jak to udělat jednoduše.

Mám teď v ps4 2tb hdd, který jsem kdysi vyměnil za původní 500gb, budu mít ps4 pro takže bych ten 2tb hdd s hrami chtěl prostě jednoduše přesunout do ps4 pro, ale je otázka jestli mi to nová konzole přijme, nebo ne a nebude ho chtít třeba hned naformátovat, mám i externí hdd pro případ, že bych dělal celou zálohu asi 1300gb, něco budu muset vymazat, exterák je menší než obsah.

Druhá otázka, pokud by to nevyšlo, můžu se přihlásit na nové konzoli aspoň na svůj stávající účet ?  Je k tomu potřeba udělat nějaké kroky, podotýkám, že druhá konzole bude v tu chvíli odpojená, nastavit konzoli jako primární, nebo něco takového ? V tomhle se moc nevyznám, poradíte ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Starý HDD do nové konzole půjde bez problémů konzoli je to vesměs jedno ale je tu ten problém jak píšeš dále - bude ho chtít naformátovat. Takže ideálně většinu obsahu hodit na externí disk a zbytek stáhnout :(
K účtu v konzoli - na staré konzoli účet deaktivuj (defaultně je nastavený jako primární) a až budeš mít hotovo s aktualizací na nové konzoli tak se klasicky přihlásíš ke svému účtu a ten se ti na PROčku opět nastaví jako primární.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu