TOMFX Odesláno Listopad 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2019 Zdravím Dokázal by mi někdo poradit a nebo zdělit jestli je to vůbec reálné ? Je možné prropojitit dvaXBOX 360 pomocí system link a hrát hry v cooperaci bez služby live ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 29, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2019 Ahoj, osobně nevidím důvod, proč by to měl být problém - sežeň si křížený ethernetový kabel a propoj oba Xboxy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Listopad 30, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2019 No hlavně mi jde o to, jestli lze obejít službu live, nebo se pletu a není potřeba nebo je ale jen u určitých her ? Jinak děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 30, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2019 U System Linku vůbec nepoužíváš službu Live. Veškeré hry, které podporují System Link, lze hrát bez připojení online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Listopad 30, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2019 Ouu, já někde četl, že i tak je potřeba LIVE, tak jsem to asi špatně pochopil.. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.