miz012 Odesláno Prosinec 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2019 Jsem cerstvy majitel noveho switche a chtel bych se zeptat, jestli se zde neresilo, jestli se konzole nejak skrabe pri vkladani / vytahovani z doku? Pro jistotu jsem instaloval tvrzene sklo. Kamos mi doporucil pouzivat playstand: https://m.alza.cz/gaming/hori-compact-playstand-mario-nintendo-switch-d5341307.htm A k tomu koupit prodluzovaci USB C kabel a tim propojit dok s konzoli a konzoli mit tak externe... A i se to lip chladi... Ja koupil tento kabel: https://m.alza.cz/premiumcord-prodluzovaci-kabel-usb-3-1-konektor-c-male-c-female-cerny-2m-d5496666.htm Ale s nim mi propojeni nefunguje. Mizna je moc dlouhy nebo malo kvalitni... Ale nejde pres nej ani switch trafem nabijet (kabel je OK, notas pres nej nabijet jde) Stojanek se mi libi, ale potrebuji teda jiny kabel (je i nejaka druha revize) A nebo to neresit a pouzivat dok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2019 V doku se poškrábe, když né display tak záda. Já to vyřešil předloni jako ty, kupoval sem podobnej, ale kratší kabel a vše šlapalo, jen se musel do doku dobře zastrčit, aby nevyskakoval. Stejnej stojánek mám akorát se Zeldou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 18, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2019 Nemas link pls? Cinu asi nechci... Delka je mozna proble. Jako switch se pres nej ani solo nenabijel kdyz jsem dal kabel mezi switch a adapter. A nebo dat folii na zada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2019 Bohužel, kupováno na amazonu někdy 2 roky zpět a od té doby sem musel založit nový účet. Ten kabel měl na délku 1 m a nabíjel se uplně bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 18, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2019 Tak asi zkusim tu druhou revizi 1m. https://www.softcom.cz/eshop/premiumcord-prodluzovaci-kabel-usb-3-1-generation-2-c-male-c-female-1m_d233686.html?fulltextword=usb c male female Pak uz mi zbyva jen 30 cm i-tec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 20, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2019 Muzu potvrdit, ze kabel ze Softcomu 1m FUNGUJE! Nejspis to teda musi byt GEN 2! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2019 No vida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 20, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2019 Treba to nekomu pomuze. Lepsi je vzit lokalni a kdyztak vratit... nez 1.5 mesice cekat na Cinu Kazdopadne, pres 2m kabel gen1 se to ani nechtelo nabijet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.