Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 21, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2019 Tak tohle me pobavilo Doufam teda, ze to neni nekdo z fora Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2019 Krk na to ze ano ;] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 22, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2019 Sakra ale ze tohle vubec nekoho napadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Prosinec 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2019 Tohle ani zadarmo bo i zadarmo je to předražene si dotyčny šlehl slušný matroš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 22, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2019 No az zase narazim na neco vtipneho, hned to sem dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 12, 2020 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2020 Ozivuji tema, opet moc hezka a naprosto ferova nabidka Aukro je na podobne ulovky velmi cennym zdrojem mirai_trunks a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 12, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2020 skvosty! asik tam hodim za 20k take nejakou svoji limitkuu:) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 17, 2020 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2020 Taky asi solidni masochista Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2020 Tak jsem si dnes z JRC vyzvedl FF 7 Remake Deluxe... zatim vaham s otevrenim FF je moje srdcovka, ale puvodne jsem si to vzit nechtel, ze si pockam az na complete Ale buh vi, jestli to vubec nekdy vyjde ... Takze to mam doma. A nemel by pls nekdo z vas predobj DLC k Nioh 2? Pocital jsem, ze kod je soucasti Special edice, ale ten byl na neco jineho (nepocitam season pass). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.