Technik Odesláno Prosinec 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2019 Ahoj, 25. prosince jsem si koupil GTA V s Criminal Enterprise Pack. Dokončil jsem první misi a pak jsem startnul GTA Online. Vytvořil jsem svou postavu a připojil se do public session. Koupil jsem si nějaké budovy, protože mám Criminal Enterprise Pack. Ale v chatu se zobrazila zpráva „Saving Failed - Unable to connect to Rockstar Game Services“ ale nevěnoval jsem tomu pozornost, protože jsem si myslel je to chyba. Pak jsem odešel z GTA Online. Po 20 minutách jsem se připojil zpět do GTA V Online a nic se neuložilo, pak jsem si znovu vytvořil novou postavu, ale měl jsem stejnou zprávu v chatu „Saving Failed - Unable to connect to Rockstar Game Services“ Zkoušel jsem to jako třikrát, ale byl jsem neuspěšný. Zkoušel jsem se restartovat Xbox, router, odpojit ethernet, změnit style postavy v GTA abych donutil hru k uložení, ale nic nefungovalo. Děkuji za odpověd Adam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 27, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2019 Zavírám, dostáváš napomenutí za spam - příspěvek stačí vytvořit jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts