biggerg Odesláno Leden 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2020 Čavté ide hrať NHL 19 aj online? kto má tu hru? Mám ps plus a či to pôjde hrať s druhými pls dajte vedieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 26, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2020 Proč by to nemělo jít? Ta hra není zase až tak stará aby měla vypnuté servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 biggerg Odesláno Leden 26, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2020 Chcem kúpiť NHL 19 tak či to bude fungovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 26, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2020 V tom bych určitě problém neviděl zda to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 biggerg Odesláno Leden 26, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2020 Len neviem či sa oplatí kupovať NHL 19 alebo NHL 20 ..aj keď medzi nimi nejaký rozdiel není akurát tak v supiskach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Leden 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2020 Fungovat určitě bude, spíš ale počítej, že u 19 už nebude moc normálních hráčů, přesunuli sa na 20. Včetně mne Rozdíly akorát drobné v hratelnosti, jinak plus minus stejné. Osobně jedu jen HUT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 biggerg Odesláno Leden 26, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2020 Ako to je s Online ?? Ide hrať aj normálne proti niekomu? Alebo len 3on3 či 6on6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Leden 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2020 ide hrát aj normálně proti někomu, na výběr je hodně různých režimů biggerg reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 biggerg Odesláno Únor 15, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2020 NHL 19 Hut vie mi niekto poradiť,je tam ukol skompletizovať aspoň 1 sadu.ako to je myslené?? Pomôže niekto ako to spraviť?? Čo to vlastne chcú EDIT:@SAIXX edituj příspěvky, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 16, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2020 https://www.easports.com/cz/nhl-19/hockey-ultimate-team/news/2018/hut-ruby-items Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 biggerg Odesláno Únor 17, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2020 Nehrám to dlho a nechápem ako mám poskladať 1 sadu žeby bol splnení ukol.a nemám tam ani toľko nahratych peňazí na takých hráčov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 17, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2020 No bych to řešil až bude dostatek nahraných peněz [emoji1303] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 biggerg Odesláno Únor 17, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2020 Treba mi kupovať nejakých konkrétnych hracov podľa farby či čísla ?? Nechápem tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 17, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2020 Hokej a už vůbec onlajn nehraju takže nevím ale podle odkazu a co se tam píše tak ano máš 24h na zkompletování jedné sady (rubínová atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 biggerg Odesláno Únor 18, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 Nejde mi prihlásiť do EA má niekto ten istý problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Únor 18, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 https://downdetector.cz/problem/ea/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 biggerg Odesláno Únor 18, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2020 Díky jak mám čas ťa to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 biggerg Odesláno Duben 23, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2020 Zdravim chcem sa spýtať troska asi hlúpa otázkahrajem NHL 19 Hut keby že prejdem na NHL 20 hut tak hrajem od znova ?? Tím ktorý som vybudoval na nhl19 sa mi asi neprenesie na NHL 20 že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Duben 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2020 hele, EA, samozřejmě že odznova biggerg reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
biggerg
Čavté ide hrať NHL 19 aj online? kto má tu hru? Mám ps plus a či to pôjde hrať s druhými pls dajte vedieť
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.