Salazar90 Odesláno Leden 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2020 Zdar lidi nevíte někdo co tomu je? U kamosa mě to vali ale doma to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 29, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2020 Pravděpodobně máš nějaký problém s připojením. Ostatní hry ti jdou online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar90 Odesláno Leden 31, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2020 Jo všecko ostatní mě jde právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 31, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2020 Vymazat a znovu stáhnout hru/data si zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar90 Odesláno Leden 31, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2020 Vymazat a znovu sem skousel jaké data myslíš save game ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 31, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2020 Ano zkusit prostě smazat vše co se týče hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar90 Odesláno Leden 31, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2020 No savegame sem už mazal a hru taky nedávno zapomněl sem na něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 31, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2020 Tak to by mělo být vše. Ještě mě napadá zkusit napsat přímo na rockstar zda není nějaká blokace na IP přímo z jejich strany protože jestli ostatní online hry fungují a problém je pouze zde a na tomto konkrétním připojení tak tak asi něco bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar90 Odesláno Leden 31, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2020 Asi to bude ip ban protože mě nechce načíst ani rockstargame.com tak to je blby Asi sem dostal trvaly zákaz tak to je blby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gho5t Odesláno Leden 31, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2020 A čímpak sis ho vysloužil? Předpokládám že tím že si k.u.r.v.i.l. hru ostatním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar90 Odesláno Leden 31, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2020 Před Vánocemi sme skouseli kopírovat auta z kamosema a jim hra jede ale mě ne a navíc nechápu proč mě nejede ani rdr v kterém sem se ani nepokoušel nijak podvadet hele o tom kažení hry ostatním bysme mohli diskutovat poněvadž jsou tam lidi kteří tu hru ostatním Kazi tím ze si vemou hydru nebo něco podobného a zabijí nižší levely porad do kola tak asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 31, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2020 Tak to ale bohužel bývá pokud používáš nepovolené metody ;) SONY dělá to samé.Každopádně bych to teda zkusil přes mobilní data ať jsi si 100% jistý že je to Ban [emoji1303] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar90 Odesláno Leden 31, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2020 No asi nejspíš Jo protože sem byl z ps u kamosa a tam mě gta jelo normálně tak nevím no ještě skusim z poskytovatelem probrat jestly nepujde dat druhé ip to by mohlo problém vyřešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 31, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2020 Pokud dává rockstar Ban tak tuším jak na účet tak i na IP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar90 Odesláno Leden 31, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2020 Tak ale když mě to normálně na mojem účtu jelo když sem se připojil na druhy internet tak asi na účet nemám to bude pouze na ip ale nikde mě to nenapadlo žádné upozornění ze sem dostal ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 31, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2020 V tom případě můžeš bejt v uvozovkách ještě rád no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar90 Odesláno Leden 31, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2020 Tak snad se to nějak poddá a pojede mě to i doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Salazar90
Zdar lidi nevíte někdo co tomu je? U kamosa mě to vali ale doma to nejde
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.