PSP maniak Odesláno Únor 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2020 Chci se zeptat Mám PSP 1004 fat model Určitě tak 2 měsíce jsem ho nenabyl . A dnes jsem ho strčil do nabíječky a nic. Vůbec nic. Mám 3 pspčka . Myslel jsem že to je nabíječku strčil jsem do do modelu 2004 Slim a taky nic .ani oranžové svetilko, zkoušel jsem vyndat u obou baterky a nechat je v síti bohužel zklamání. Nic bohužel nejde . Ale nabíječka je 100% funkční, zkoušel jsem to na PSP e1004 a jde v pohodě. Nevíte co s tím? Předem děkuji za radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2020 Ahoj, zkoušel jsi jinou baterku? Osobně si ale myslím, že je problém v nabíječce - je originální? Ke kterému PSP jsi tu nabíječku dostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPwaFaZer Odesláno Únor 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2020 Ano zkoušel. Emm k modelu 2004 ale zkoušel jsem jinou přímo od těch PSP a obě fungovali. Nabíječka je 100% originální funkční a vždy fungovala správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2020 Takže abych si to shrnul: Originální nabíječku na PSP jsi zkoušel s těmi dvěma PSP a obě fungovaly. Teď už ani jedno s touhle nabíječkou nefunguje? Nějak se v tom ztrácím A mimochodem: necituj předchozí příspěvky, je to proti pravidlům fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPwaFaZer Odesláno Únor 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2020 No ano,ale to 3 psp mi to stop nabíječku jde. Ale u těch dvou se ani kontrolka nerosvití. Takže nechápu čím to je,ale nabíječkou 100% ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 8, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2020 No, pravděpodobnost, že ti odešly dvě PSP naráz je opravdu značně nízká. Jednoznačně bych zkusil jinou nabíječku (nehledě na to, že ti to u jednoho PSP funguje), příp. v tom funkčním PSP nabít baterii, kterou pak dát do zbylých PSP, jestli se zapnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPwaFaZer Odesláno Únor 8, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2020 To funkčni psp je verze e1004 se zabudovanou baterií. A nabíječku jsem zkoušel i jinou . Jen vím že jsem je hodně dlouho dobu nenabyl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPwaFaZer Odesláno Únor 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2020 Ještě nějaká rada ? Nevím co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.