Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Battlefield V - CE-34878-0

Otázka

Odesláno

Zdravím, dosud jsem hrál Battlefield V v pořádku, po aktualizaci tuším 5. února (Chapter 6) si nemůžu zahrát a háže to zmíněnej error. Do menu se dostanu, jakmile se chci připojit v mulťáku do hry, spadne to při načítání. 

Vyzkoušel jsem všechny možnosti, aktualizace systému a hry, restart konzole, rebuild databáze, inicializace, nic nepomohlo. Ostatní hry jedou.

Jde mi o to, jestli čekat na další update systému nebo hry, nebo zda může být problém v konzoli, základní deska nebo něco podobného. Jak říkám, ostatní hry ale jdou.

Má někdo podobný problém, že by mu Battlefield V po updatu házel tuto chybu? Díky.

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Tak odinstalaci a instalaci jsem zkoušel samozřejmě taky, několikrát. 

Zkusím ještě vyjmout disk a dám ho zpět, třeba se stane zázrak. Novej kupovat nebudu už. Jinak konzole stará cca tři roky, to by snad problémy dělat nemělo. Musí to mít nějakou souvislost s tím updatem, do té doby to bylo v pohodě.

No nic, počkám na příští update systému a třeba se to rozjede.

• 0
  • Moderators
Odesláno

Má to smysl v tom, že v nějaké části i když tobě to nepřišlo se to mohlo na tom HDD nějak ,,pochroumat" a tímhle to můžeš v rámci možností -zdarma- dát dopořádku. Nicméně i přímo v odkazu na tuto chybu toto SONY doporučuje zkusit znovu nainstalovat systémový software

Samozřejmě pokud toto nepomůže tak pak se dívat po nějakej náhradním HDD

• 0
Odesláno

Tak jsem zkusil nahrát aktuální software na USB a ještě jednou ho nainstalovat ručně přes nouzovej režim z USB a nepomohlo, tentokrát se už ani nedostanu k výběru hry v mulťáku, ale rovnou to padá při zapnutí hry.

Zkusím ještě smazat hru, znova přeinstalovat z USB systémovej software a znova nainstalovat hru, ale to už je takovej poslední zoufalej pokus.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu