Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation 3 - funguje pouze Safe Mode


Cole

Recommended Posts

Zdravím, mám problém s Playstation 3 FAT, po zapnutí se po chvíli sám vypne, nenaběhne obraz, svítí celou dobu zeleně až po vypnutí se rozsvítí normálně červeně. Dostanu ho pouze do Safe Modu, ve kterém obraz naběhne v pohodě.  Když dám restore PS3 system tak se konzole restartuje a dostanu stejný problém a obnova neproběhne.  Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Začalo to z ničeho nic nebo byla konzole předtím připojená k jiné TV? Vypadá to že má špatně nastavené rozlišení a typ připojení k TV.


Neodpovídá-li nastavení výstupu videa nastavením používaným televizorem, může být obrazovka po změně rozlišení prázdná. Obrazovka by se však po chvíli měla automaticky vrátit zpět k původnímu rozlišení. Zůstane-li obrazovka prázdná déle než 30 sekund, vypněte systém. Pak systém znovu zapněte stisknutím tlačítka napájení na přední straně systému po dobu alespoň pěti sekund. Nastavení výstupu videa se automaticky resetuje na standardní rozlišení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdysi byla připojena k jiné TV, teď po dlouhé době se ji pokouším zapnout, zkoušel jsem to podle toho návodu a když ta obrazovka zůstane prázdná déle než 30 sekund, systém nelze vypnout klasicky, lze jej vypnout pouze tlačítkem na zdroji, ale i tak se konzole za chvíli sama vypne, poté když podržím tlačítko napájení po dobu pěti sekund, tak jednou pípne a stejně se vypne po chvíli sama bez obrazu, zkoušel jsem jak HDMI, tak cinche. Disk jsem zkoušel taky nový. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neukázala, vždy se Playstation vypne po chvíli. Dostane se pouze do Safe Mode, ve kterém se nevypíná, ale jak něco v něm dám, např. restore PS3 system tak se začne načítat - Restoring default setitngs, do not turn off the system. Poté se konzole restartuje a mělo by naběhnout jak probíhá obnova, ale konzole se vypne za cca 30 sekund bez obrazu, poslední co šlo vidět na obrazovce bylo - Restoring default setitngs, do not turn off the system. Systém taky aktualizovat nejde, po té co dám update v Safe Mode stane se ten stejný problém, disk jsem naformátoval na FAT32, FW na disk by se měl nahrát při obnově systému ne  ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu